Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túróból mindegy, hogy milyet...

Túróból mindegy, hogy milyet veszek?

Figyelt kérdés

Tehát a félzsíros zacskós (amibe ilyen darabosan van) és a kocka alakú papírba csomagolt "tömb" között van különbség?

Csak nemrég javasolták, hogy próbáljam ki, egyébként nem jutott eszembe.

Valamint ha én ilyen fél kilót megeszik egy alkalommal az vezethet komolyabb hízáshoz?

Mert nem vagyok hájas, de nagy darab vagyok, és van étvágyam is, szóval a csirke/rizst sem szoktam elaprózni.

Megmondom őszintén hogy nem ügyelek kétségbeesetten arra, hogy mit egyek mit ne, azért valamilyen szinten próbálok odafigyelni, lehetne még a formámon szépíteni egy komolyan betartott étrenddel, de nekem ennyire azért nem fontos ez a testépítés, viszont filózok rajta hogy ez legyen e az a nyár amikor csúcson vagyok :D

2021. febr. 9. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha úgysem figyelsz a pontos számokra, tökmindegy, milyen túrót veszel.
2021. febr. 9. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Zsírszegényet vegyél. Tescoban lehet kapni. Attól kevésbé zsírosodsz.
2021. febr. 9. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs a közelben Tesco :(
2021. febr. 9. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyébként az, hogy nem figyelek a pontos számokra...nem így is különbül nézek ki mint a legtöbb ember, de ha megeszek 6 családi pizzát én is meghízok, szóval egyáltalán nem mindegy.

Azért mert nem figyelek betegesen arra hogy mit eszek, és csalok mert néha megeszek egy zacskó gumicukrot is ha úgy tetszik, attól még nem vagyok versenyző és nem is akarok az lenni attól még nem mindegy.

A genetikám megengedi, hogy beverjek olyan kajákat is amiket nem kéne, és nem büntet azonnal egy úszógumival a sors.

De ha rendszeresen ennék nagy mennyiségben olyat ami nem jó, gondolok itt akár a félzsíros túróra, akkor dagadt leszek.

Ezért a kérdés, szóval ha a "mindegynél" bővebben valaki nem tud hozzátenni akkor nem kell válaszolni.Köszi.

Ettől még tanácsokat elfogadok, de akkor normális stílusban alátámasztva.

2021. febr. 9. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A sima zsírosat vedd. A félzsíros és a zsírszegény tele van mindenféle adalékanyaggal, hogy olyan legyen az íze, vagyis inkább hasonlítson az íze a sima túróéhoz. Plusz hogy a szervezeted pótolja a cukrot, egyéb szénhidrátokat, sokkal hamarabb meg fogsz éhezni.
2021. febr. 10. 06:00
 6/6 anonim ***** válasza:

A tapasztalatom az,hogy a dobozos 250 gr finomabb,szinte kenhető,és tovább áll el.

A zacskós félkilós, olcsóbb ugyan,de darabos.És sokszor jártam vele úgy,hogy nem ettem meg,és bontottan a hűtőben megkeseredett.

Tehát végülis rájöttem,hogy megis olcsóbb a dobozos ilyen értelemben.És finomabb is.

2021. febr. 10. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!