Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A dagadt emberek miért haragsz...

A dagadt emberek miért haragszanak azokra akik sportolnak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a tv, gép előtt söröző szájaló idiótákra, akik minden izmosabb, fiatalabb, sportosabb embert kritizálnak ahelyett, hogy tennének bármit is a saját egészségükért. "egy férfi 100kg-nál kezdődik" "nem tudnál megfogni egy talicskát" stb.

Hozzá még ezeknek a barmoknak a nőik(disznóik), akik amúgy sóvárognak egy rendes fasziért megvédik őket WTF!

2021. febr. 5. 18:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

20-as!

Tokeletes megfogalmazas!

En sem tudtam volna jobban leirni.

2021. febr. 20. 17:54
 22/30 anonim ***** válasza:
28%
Van egy igaz mondás..ne ítélj h ne ítéltess..Amit írtál az álszenteskedésnek hangzik annak tudatában h hogyan nevezed a kövér embereket..tiszteld az embert akárhogy is néz ki és ne ítélkezz..nem kell neked köztük lenned, nem kell egyszerűen velük foglalkoznod..lehet h ő más döntést hozott, lehet h leki problémája van, igen nem mindenki erős sőt sokakat nem érdekel a sport..lehet h ez probléma csak h ez az övé nem a tiéd..azt érzem veled kapcsolatban is mint sok gyúrósnál, h az ego elszabadult és önnáló életet él..úgy tesznek sokan h ők mivel sportolnak és "egészségesek" pidesztrálról oszthatják az észt és gyűlölettel beszélhetnek másokról lenézve őket h ők nem erősek stb. mindezt úgy h fogalmuk sincs az adot illetőről..tanulmányok vannak róla h a megszégyentés, lenézés, kiközösítés, esetleges verbális bántalmazás(disznózás, tehénezés illetve amiket itt leírtak a kedves kommentelők) kontraproduktív,ez senkit nem fog motiválni sőt depresszióba taszíthat..ezért nen hiszem h téged egy percig is érdeleknének a kövérek mert akkor nem beszélnél róluk így..az embert nem csak testből áll henem lélekből is, és ha az megbetegszik bizony a test is megfog..hidd el ez a gyűlölet hamarabb a sírba tesz mint sokakat a túlsúly..megértés és elfogadás lenne az út a 21. században..
2021. febr. 21. 18:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

22#

Amit te írsz az rendben van. Viszont ha kérdezőt jobban elolvastad volna, akkor az empátiád rá is irányulhatna akár!

Mivel ő nem általában az elhízottakról beszélt, hanem konkrét csoportjukról, ezekről:

".. Gondolok itt a tv, gép előtt söröző szájaló idiótákra, akik minden izmosabb, fiatalabb, sportosabb embert kritizálnak ahelyett, hogy tennének bármit is a saját egészségükért."

Nagyon jól emlékszem egy kövér nőre a továbbképzésünkről. Senki nem bántotta, én ritkán találkozok rosszindulatú emberekkel, de ő pont az volt!

Annak ellenére, hogy senki se bántotta, ő nyíltan, és mások hátamögött simán lepocskondiázta a többieket.Mindenkihez volt egy két keresetlen szava. Még hozzám is, férfi létemre. És bizony főleg a karcsú nőtársairol voltak elég érdekes megjegyzései!

Igenis van elég sok hasonló, aki csak cseszegeti a másikat, mert nem tudja elviselni, hogy nem mindenki zabagép, meg sörivó!

Pontosan tudod te is, hogy van az a hozzáálás,mentalitás, amikor a másikat olyan jó lehúzni a mocsárba. Ha én nem jutok semmire, akkor a másik se jusson!!

2021. febr. 21. 19:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

22#

Jómagam sportolok gyurok edzek, egyáltalán nem tartom magam nagyképűnek, és nem nézem le a kövér embereket, viszont egyik másikkal nekem is volt rossz tapasztalatom. Nem kell messzire menni az egyik 150 kilós kollégám ossza az ezt hogy munkába miért eszek teljes kiőrlésű kenyeret, kuszkuszt, bulgurt, meg sok zöldséget, és kedvencem az mikor azt mondja hogy a madarak eledele ez. O persze liter számra issza a kólát energiaitalt, zabal és egyszer odamondtam neki hogy talán azért mert figyelek magamra és nem akarok úgy kinézni mint, O, utána sertodes volt persze. Mint írtam nem a kövér emberekkel van a baj, de ha már valaki így néz ki és nem tesz semmit az egészségéért inkább húzza meg magát ne az észt ossza annak aki jobban néz ki körökkel. Másik, kedvencem mikor bebeszéli valaki hogy ez jó, ez a vonzó és nem tesz semmit, inkább cseszteti a körökkel jobban kinéző embert izomagyunak hívja. Van egy olyan réteg nyilván akit nem érdekel, az rendben is van, én sem foglalkozom a koversegevel, O dolga csak ne ossza az észt addig míg nem nézett tükörbe..mert sok túlsúlyos ezt teszi és a kérdés is erre irányult

2021. febr. 21. 19:50
 25/30 anonim ***** válasza:

Értem h mit akartok mondani nekem, igen van sok rosszindaulatú ember ezek közt van vékony és van kövér..igen ez világos számomra találkoztam is egy-kettővel de kiírni a kérdést általánosító címmel az már nem lehet oké,2021 ben már mindenkinek világos kellene legyen h az online térben felelőssége van az embernek, mivel mindenki tudja h az online térben túlbuzog a frusztráltságból eredő negatív energia ami csak arra vár h lecsapjon pl egy ilyen kérdésre is..gondolod h az ide írogatok mind kövérféltésből vagy saját rossztapasztalatból zsírdisznóznak, foggyáleznek, pfújjolnak stb..nem azért mert jó másokat lenyomni h az ember többenk jobbank érezze magát tőle netalán felsőbbrendűnek.

Nekem pl. van rossz tapasztlatom az 50 es beszólogató férfiakkal, tehát tegyek fel egy kérdést általánosítva h miért ilyenek a férfiak? Főként a ...egyből menne a fröcsögés mert a rosszindulat utat talált és az én végül az felelősségem lenne h akaratomon kívül az általam ismert kedves uadvarias 50es férfiakat porihgalázzák a válaszok.

"Nem kell messzire menni az egyik 150 kilós kollégám ossza az ezt hogy munkába miért eszek teljes kiőrlésű kenyeret, kuszkuszt, bulgurt, meg sok zöldséget, és kedvencem az mikor azt mondja hogy a madarak eledele ez."

Ugyan ezt mondták nekem is a kollégiumi szobatársaim (vékonyak de ez nem számít csak itt) mivel én is szeretem az általad felsoroltkat, de nem haragudtam meg rájuk egyszerűen nem érdekelt. Általános szabály h ha van aki bánt a való életben akkor beszéld meg vele a való életben, vagy ne érdekeljen de ne ismeretleneken éld ki a frusztráltságod, ehhez kell a magasabb érzelmi inteligencia..

"Viszont ha kérdezőt jobban elolvastad volna, akkor az empátiád rá is irányulhatna akár!"

Irányul rá, ezért írtam vissza megértően h a kövérek nem irigyek rá úgy nagyáltalánosságban és nem érdekli őket h ki van kigyúrva,akit meg igen beszélje meg vele de ne legyen paranoiás..de jól tudom h a kérdezőt nem érdekli a válaszom, mivel a célja egy réteg megalázása volt és várta h a hozzá hasonló emberek majd tömörülnek a kérdés alatt h igen aki bezzeg sportol az mennyivel több emberileg. Így lehet lefogyni meg úgy lehet lefogyni adják kéretlenül a tanácsokat de kinek és minek és kit érdekel valójában?

Nem hibáztatom a kérdezőt általános jelenség ez a neten h egymást próbálják lenyomni az emberek ő csak beállt a sorba..

2021. febr. 22. 00:38
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok értelmes választ! Nem is hittem volna, hogy ennyire normálisan fogtok állni a témához.

Nekem sajnos évek óta el kell tűrnöm azt, hogy a fent említett emberek viselkedése miatt le vagyok nézve.

Persze, ezt elfogadtam. Érdekes, hogy leginkább az idősebb korosztály az, akik lenézik az embert.

És külön köszönet, hogy saját tapasztalatot is írtatok!

A munkahelyemen 200 ember dolgozik, külön alosztályokban, de mindenhol elkönyveltek engem bu_inak, koxosnak, stb. Persze vannak normális emberek is (10/1), de 20-on évesként nehéz egy 30-40 év körüli társaságnak "megfelelni".

2021. febr. 24. 20:38
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglakozz velük..azért engem érdekelne a helyedben h miért gondonak melegnek ill. kokszosnak? Lehet annyira ki vagy gyúrva h nekik már furcsa? nem tudom elképzelni h miért mondanak ilyet de az biztos h nem azért meg kövérek (ez az elképzelés tőled amúgy gáz), max gonoszok de ezt sem hiszem..lenézően viselkedsz velük?fenn hordod az orrod?nem lehet h beképzeled? miért nem beszélsz velük erről? Én ilyet sosem hallottam h valakit azért bántanának mert sportol..más lehet ott az ok..kérdezd meg ha zavar..
2021. febr. 24. 23:41
 28/30 A kérdező kommentje:

27.-re válaszolva:

Dehogy, normális vagyok velük mindig. Soha nem szólnék be senkinek, azért mert egy elhízott disznó a feleségével együtt. Szimplán csak megvan a saját véleményem, miután megadják rá az okot.

Ami miatt leb_ziznak: Nem hiszem, hogy tudják követni a mai stílusokat, az öltözködésem, hajam miatt, gondolom. Hozzájuk képest/ nekik lehet hogy nagyon ki vagyok gyúrva. Nem elképzelem, hanem kifejezetten csak a dagadtak beszélnek ki, szólnak be félhangosan, amit amúgy figyelmen kívül hagyok. Érdekes, aki nem zabál unalmában mind normálisak. Van pár olyan ember is akinek szintén fontos az egészsége és sportol is ( bicaj, box, stb.) ez a csapat olyan 15%-a.

Köszi a választ.

2021. febr. 26. 21:33
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert feltekenyek és irigyek. Ennyire egyszerű az egész..
2021. febr. 26. 22:50
 30/30 anonim ***** válasza:
57%
Lehet nem hiszed de a te egyéni véleményed a viselkedésedben kisugárzásodban érződik, látszódik..lehet úgy érzik lenéző vagy velük..emlékeztetsz egy ismerősömre aki tele van gyűlölettel és lenézéssel mások felé és azt hiszi mivel nem teszi szóvá akkor azt a többi ember nem tudja..de sajnos sokaknak feltűnik és nem kedvelik..nem akarlak megsérteni de ha te disznózol embereket akkor van még hova fejlődnöd..én azt hiszem akit sokan útálnak annak bizony van oka és nem az irígység..
2021. febr. 27. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!