Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A dagadt emberek miért haragsz...

A dagadt emberek miért haragszanak azokra akik sportolnak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a tv, gép előtt söröző szájaló idiótákra, akik minden izmosabb, fiatalabb, sportosabb embert kritizálnak ahelyett, hogy tennének bármit is a saját egészségükért. "egy férfi 100kg-nál kezdődik" "nem tudnál megfogni egy talicskát" stb.

Hozzá még ezeknek a barmoknak a nőik(disznóik), akik amúgy sóvárognak egy rendes fasziért megvédik őket WTF!

2021. febr. 5. 18:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Először is tanuld meg elengedni ezt a mentalitást.Ne érdekeljen más,csak ha pozitív példát találsz benne.Mindig azon legyél,hogy keresd a másikban a jót,és hogy hogy tudnad te is azt elérni.

A kövérek(tisztelet a kivételnek)benned latják maguk hiányosságait.Es mint fentebb írtam,nem azon agyalnak,hogy kéne elernem,mit tegyek,hogy lefogyjak,jol nézzek ki,hanem azon ,hogy téged valamilyen módon hiteltelenítsenek,

jelentéktelenítsenek.

Pld:

-Nem tudsz eltolni egy talicskát

-Csak magaddal foglalkozol

-Jol nézel ki,de biztosan hülye vagy

Ez megnyugvást ad nekik,mert ezáltal úgy erzik,hogy te semmivel sem vagy jobb tőlük!

Sőt ők jobbak!!

Ezt erősíti még a szeles körben elfogadott pozitív diszkriminació.

Nem szabad meg véletlenül sem megemlítened,hogy a túlsúlyosság egészsegtelen,,utalni ra,sejtetni sem,hogy valaki kövér!!

Mert akkor te egy tuskó vagy!

2021. febr. 6. 09:39
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Így igaz előttem lévő jól megfogalmazta. Egy sportos egészséges izomzat mindig is mindenkinek vonzóbb lesz mint egy elhízott egészségtelen túlsúlyos ember, szexuálisan is és mindenhogy is. És itt most nem a koxosokat értem, hanem egy nőt vagy pasit aki igényes, odafigyel az étkezésre és foglalkozik magával. Kedvencem mikor a nők azt mondják hogy neki inkább a köverebbek tetszenek meg nagy kő alatt nagy piton lapul ja... Épp azért mert tudja jól, hogy nem kapja meg a sportosabb pasikat, mert kevés hozzájuk. De ugyan ez fent áll a nőknél is. Hihetetlen irigyek tudnak lenni egymásra meg családon belül is csak azért mert jobb alakja van a másiknak, akkor megy a buta liba meg eszetlen k*rva jelző. Nyilván van egy 15% aki tényleg jobban vonzódik a kövér elhízott emberekhez de az vagy perverz, vagy pedig súlyos önértékelési problémái vannak, de hidd el a 85% a sportos hoz vonzódik , csak vagy nem vallja be, ezzel hazudik önmagának is, vagy szimplán az irigység beszél belőle. Csippendel shown sem fognak kirakni sorhasu kövér embereket na vajon miért....
2021. febr. 8. 17:19
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Fordítva van..ez a kérdés is bizonyítja..
2021. febr. 17. 02:34
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
13 As biztos a sportos edzett férfiak irigykednek a dagadekokra végülis igazad van :D Strandon is jobban mutat egy zsirdiszno mint egy szép sportos test...ja.
2021. febr. 17. 13:40
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Jahj de jo lenne hájas, dagadz, izzadekony budos embernek lenni, aki konnyebben megbetegszik.

Erre megaldottak engem a sport iranti szenvedellyel?

Miert mieert???

Nem birom mar azt hogy egeszseges vagyok, konnyen talalok not magamnak es hogy 10 eves voltam utoljara megfazva.

Megolom magam!

2021. febr. 17. 17:14
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
13as vagyok..komolyan azt hiszed h a kövérebb embereket érdekli a tested és irígykednek?..én sehol nem tapasztaltam ezt..viszont azt az undorító stílust amit itt is megengednek maguknak az emberek, lealacsonyító lekezelő módon beszélnek másokról azon jogon h ők sportosak, hát az mindent elmond a valóságról.. stílus maga az ember..nem kell szeretnéd a kövéreket de fogadd el és hagyd őket..
2021. febr. 20. 05:33
 17/30 anonim ***** válasza:
Kepzeld el talalkozol normalisnak tuno emberekkel es egy reszuk ilyen troger. :D
2021. febr. 20. 11:16
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadom a kovereket.

Pontosabban elkerulom oket.

Nem baratkozom veluk, mert ahogy esznek en attol rosszul vagyok.

Meg nyaron amilyen budosek...

Par napja hoztak be egy ferit a korhazba, iszonyat fajdalmakkal, es az ultrahang nem latott semmit, akkor volt a zsirreteg rajta.

Gyorsan hivtuk a radiologiat, hogy akkor CT kell.

Egy pici problema van, a CT 120 kg ig mukodik, afelett nem.

A beteg 132 kg.

Hat most 2 dolgot varunk: vagy berakjuk a mutobe ew meglatjuk mi lesz bent, vagy lead 12 kh ot es ct. Majd az orvosok eldontik.

De engem ez jelen esetben teljesen hidegen hagy. Tenyleg nem erdekel.

Egyszeruen nem ertem a dagadtaknal, hogy nem zavarja oket a tulsuly, hogy nem aggodnak a betegsegek miatt, hogy nem birjak abbahagyni a zabalast stb...

Szanalmas.

2021. febr. 20. 13:03
 19/30 anonim ***** válasza:
11%
Amiről te beszélsz az kóros elhízás kb 150-200 kilós emberek..és őket sem kellene kerülni és lenézni főleg nem fröcsögni a gyűlölettel róluk..nem szoktam kórházba járkálni de mindíg azt gondoltam h az ott dolgozóknak magasabb érzelmi intelligenciával megáldottak..empatikusabb emberek..fogalmad sincs ki mitől lett olyan..és hidd el nem irigykednek rád hanem valószínüleg nem is érdekled őket..ők a saját bajaikkkal vannak elfoglalva..
2021. febr. 20. 15:19
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Az egészséges életmód és az edzés az egy életstílus ami elég nagy akaraterőt követel. Akinek ehhez van akaratereje és jól néz ki, az már egy jó pont az emberre nézve. Én bizony Magyarországon azt látom hogy rengeteg egészségtelen elhízott ember van, és elég sokszor tapasztalom az irigységet főleg nők körében egymás közt. Én sem a dagadt embereket utálom, hanem a hozzáállást " le akarok fogyni de azért nekem ne mondja senki hogy a cukrot és az egészségtelen szénhidrátot meg a kenyeret hagyjam el". Akaraterő hiánya, ami később irigyseggel társul a sportos emberek irányában. Amíg a babgulyast zabaljàk 10 szelet feherkenyerrel meg isszák a sört este 9 kor a tv előtt addig nem is fognak lefogyni, az eredmény nem hullik senki ölébe. El lehet menni cyprusra vagy akár melyik mediterrán országba teljesen más át étkezési szokás, lassan esznek sok hal zöldség, és nem pedig zabalnak mint a magyar. 30+ os férfiak körében egyre több az elhízott és rafogjak betegségre meg minden másra. Az elhízott emberek attól lehetnek kedvesek meg jó indulatuak nem mondom hogy nem, de bizony van köztük irigy is jócskán. Nem irigykedni kell ha le akarok fogyni hanem életmódot váltani és nem dogleni meg zabàlni. Ennyi
2021. febr. 20. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!