A dagadt emberek miért haragszanak azokra akik sportolnak?
Gondolok itt a tv, gép előtt söröző szájaló idiótákra, akik minden izmosabb, fiatalabb, sportosabb embert kritizálnak ahelyett, hogy tennének bármit is a saját egészségükért. "egy férfi 100kg-nál kezdődik" "nem tudnál megfogni egy talicskát" stb.
Hozzá még ezeknek a barmoknak a nőik(disznóik), akik amúgy sóvárognak egy rendes fasziért megvédik őket WTF!
Először is tanuld meg elengedni ezt a mentalitást.Ne érdekeljen más,csak ha pozitív példát találsz benne.Mindig azon legyél,hogy keresd a másikban a jót,és hogy hogy tudnad te is azt elérni.
A kövérek(tisztelet a kivételnek)benned latják maguk hiányosságait.Es mint fentebb írtam,nem azon agyalnak,hogy kéne elernem,mit tegyek,hogy lefogyjak,jol nézzek ki,hanem azon ,hogy téged valamilyen módon hiteltelenítsenek,
jelentéktelenítsenek.
Pld:
-Nem tudsz eltolni egy talicskát
-Csak magaddal foglalkozol
-Jol nézel ki,de biztosan hülye vagy
Ez megnyugvást ad nekik,mert ezáltal úgy erzik,hogy te semmivel sem vagy jobb tőlük!
Sőt ők jobbak!!
Ezt erősíti még a szeles körben elfogadott pozitív diszkriminació.
Nem szabad meg véletlenül sem megemlítened,hogy a túlsúlyosság egészsegtelen,,utalni ra,sejtetni sem,hogy valaki kövér!!
Mert akkor te egy tuskó vagy!
Jahj de jo lenne hájas, dagadz, izzadekony budos embernek lenni, aki konnyebben megbetegszik.
Erre megaldottak engem a sport iranti szenvedellyel?
Miert mieert???
Nem birom mar azt hogy egeszseges vagyok, konnyen talalok not magamnak es hogy 10 eves voltam utoljara megfazva.
Megolom magam!
Elfogadom a kovereket.
Pontosabban elkerulom oket.
Nem baratkozom veluk, mert ahogy esznek en attol rosszul vagyok.
Meg nyaron amilyen budosek...
Par napja hoztak be egy ferit a korhazba, iszonyat fajdalmakkal, es az ultrahang nem latott semmit, akkor volt a zsirreteg rajta.
Gyorsan hivtuk a radiologiat, hogy akkor CT kell.
Egy pici problema van, a CT 120 kg ig mukodik, afelett nem.
A beteg 132 kg.
Hat most 2 dolgot varunk: vagy berakjuk a mutobe ew meglatjuk mi lesz bent, vagy lead 12 kh ot es ct. Majd az orvosok eldontik.
De engem ez jelen esetben teljesen hidegen hagy. Tenyleg nem erdekel.
Egyszeruen nem ertem a dagadtaknal, hogy nem zavarja oket a tulsuly, hogy nem aggodnak a betegsegek miatt, hogy nem birjak abbahagyni a zabalast stb...
Szanalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!