Mennyire gondoljátok álszentnek, ha koxos fickók
reklámozzák a fehérjeport?
Figyelt kérdés
Illetve ha bármilyen "naturál" terméket. Például Kiss Jenő reklámozott nemrég egy tápkieget, aminek az előnyei közt szerepelt, hogy drogmentes, Jenő telekoxolt formája mellett.
Nem is álszentnek mondanám hanem megtévesztõnek és a reklámok ilyenek általában, megtévesztõek.
2021. febr. 3. 01:24
2/9 anonim válasza:
Erről szól a reklám.
Jenő most az Aldis,legyél egészséges reklámban is ott van,elég vicces meg képmutató,de sok ember elhiszi,hogy vesz egy 900 grammos fehérjét azzal nyárra terminátor lesz.
2021. febr. 3. 06:45
3/9 anonim válasza:
attól hogy ők tolják a koxot, attól még a fehérjeport is...
2021. febr. 3. 08:28
4/9 anonim válasza:
Attol meg h koxolnak nekik is szukseguk van feherjere.. sot nekik megtobbre. Igazabol egy natural lazan be tudja vinni kajaval azt a kb 150g-t.. meg hat mindenki tudja h nem ezektol neznek ki igy.. napi max egy adagot tolnak be. A legtobb inkabb annyit se.. a kajaban hisznek.
2021. febr. 3. 08:54
5/9 A kérdező kommentje:
Jó és akkor ha tolnak fehérjét, miért nem reklámoz olyan, aki koxot nem tol? xD
2021. febr. 3. 11:13
6/9 anonim válasza:
Mivel egy átlagos embernek kb semmi reklám értéke sincs.
Ezt úgy értsd h pl nem figyelnél fel arra,hogy én a 86 kilómmal,20% testzsírommal vagy a 60 kilós,full szálkás srác "feszít" a fehérjés dobozzal.
2021. febr. 3. 12:15
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó én is tudom. Csak rohadt álszent az ipar. Direkt undorítóan hazug reklám kell nekik, hogy megvegyék! Szóval nem kell magyaráznod.
2021. febr. 4. 00:18
8/9 anonim válasza:
Ha nem is hazug (mivel megfelelő mennyiségű fehérjére tényleg szükség van),de eléggé túl van tolva ez a táplálékkiegészítő téma.
Az ilyen reklámok segítik eladni a terméket,ez kell a népnek,ők ezt adják,sokan pedig veszik.
Én is veszek folyamatosan fehérjét,hogy ízesítsem a zabkásám vagy bedobjak egy adagot este,de én tudom,hogy ez csak fehérje és nem várok tőle csodát.
2021. febr. 4. 05:15
9/9 anonim válasza:
Hat sztem max a 12 evesek hiszik h a feherjetol nonek igy meg.. aki meg ugy vesz, szed barmit h nem nez utana h miaz az meg is erdemli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!