Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Majdnem 21 evesen keso elkezde...

Majdnem 21 evesen keso elkezdeni fitnessezni?

Figyelt kérdés
Nem tudom kulon lehet e valasztani a kettot (nem tudom pontosan a megnevezest a fitness tancos resze es a testepites). Sajnos nem sportoltam ugy komolyabban eletemben hogy csapatban voltam stb de eztol fuggetlenul ugy erzem jo vagyok a sportokban es az alkom sem rossz(bar most feljott par kg) de jonak szoktak mondani. (160 cm 55kg) es szepnek is. De felek elkezdeni vhol sportolni egyreszt mert ennyi idosen altalaban osszeszokottak a csapatok, ugyerzem lelennek nezve es nem tudnek beilleszkedni ugy, es nem lennek elismerve. Legszivesebben mondjuk roplabdaznek igazabol de ahhoz ugyerzem meg kevesebb az eselyem a korom miatt es mivel elotte nem jatszottam csak iskolaban. Talan ebben lenne meg ugy eselyem. Velemenyek? Tapasztalatok? Esetleg meg egy ket versenyen is reszt tudnek venni ha kitarto vagyok?

2021. febr. 1. 16:40
 1/9 A kérdező kommentje:
(Annyira “ferfias” izmosra nem szeretnem kigyurni magam csak szep szalkasra h meg noies maradjon
2021. febr. 1. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem világos a kérdésedből, mit akarsz. Fuss neki még egyszer!
2021. febr. 1. 16:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Lenne eselyem a fitnessmodellkedesben ha majdnem 21 evesen kezdenem el? Esetleg meg versenyre is lenne esely kitarto munkaval? Tapasztalatok? Velemeny?
2021. febr. 1. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Simán lenne esélyed, ha van hozzá kellően elszántságod, kitartásod. Van aki 30-40 évesen kezdi, és van sikerélménye.

Szóval, hajrá, kezdj bele és csináld! :)

2021. febr. 1. 16:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha van vkinek tapasztalata a temaban tudna esetleg meselni rola? (Sajnos en sokat nem tudok csak az elmult honapokban figyeltem fel erre)

Hogyan kell elkezdeni az egeszet? Csapatnal? Stb

(Illetve szermentesen lehet e mmint van e esely)

2021. febr. 1. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Se ggmodell🤣🤣
2021. febr. 2. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:

"Hogyan kell elkezdeni az egeszet?"

Úgy,hogy felteszed a kérdést,hanyszor,és mennyivel kell popsira edzeni.

Meg senki se kérdezte itt,és végre olyan jó lenne már tudni valamit az edzés,a modelkedés lenyeges,legfontosabb részérőlő! ,lényegéről!!!

2021. febr. 2. 17:15
 8/9 anonim válasza:
sziaa, én idén leszek 20 és én is mostanaban kezdtem kacérkodni a gondolattal, hogy indulok egy ilyen felkészítésen, kiss virág fitness világbajnok indít válogatást és felkészítést a fitness versenyre minden évben, szóval egyáltalán nem késő, nagyon szép eredményeket el lehet érni hónapok alatt, és ott lesz személyi edződ, (persze pénzért) és ennyi idősen még a junior kategóriában is lennénk
2021. febr. 7. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹
2021. febr. 7. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!