Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél év kihagyás után olyan...

Fél év kihagyás után olyan lesz, mint ha újból a 0-ról kéne kezdeni az edzést?

Figyelt kérdés
November óta itthon edzek, saját testsúllyal, fogytam 7 kilót, pocakosodtam, úgy érzem magam, mint egy csontváz, a karom is alig bírom már megemelni.

2021. jan. 31. 02:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, gyorsabban visszahoztam az erőt, és az izmot. Csak megfelelő edzés, étrend kell
2021. jan. 31. 04:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Enis itthon edzek de csak kicsit lett sz@rabb. De am hamar visszajon ami mar megvolt
2021. jan. 31. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Az edzésmúlt az marad nyilván de a forma akár rosszabb is lehet, mint edzés előtt. Ha valaki 7 kilót fogy és még pocakosodik is, na már kellemetlen. Az olyan skinni fat nem? Hogy pocakosodtál, ha amúgy fogytál?
2021. jan. 31. 14:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy az izom lement rólam, zsír meg fejlött.
2021. jan. 31. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha edzel h ment le annyi? A zsir meg valszeg a szar etrend miatt jon fol.
2021. jan. 31. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:
A saját testsúlyos edzés nem adja meg azt a terhelést, mint a súlyzós edzés, így érthető, hogy lement 7 kiló izom
2021. jan. 31. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok különböző gyakorlat van. Tolozkodas megy?
2021. jan. 31. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Kb 30-at meg tudok csinálni egyhuzamban
2021. jan. 31. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja hat sajat sulyos edzessel lehet nekemis lement vna annyi. En szereztem 2 egykezest, egy rudat meg 100kg tarcsat. Csinaltam huzockodot, tolockodot meg van gumikotel. Muszaly volt.. ugytunik ez a hiszti eltart meg vagy 2 honapig.
2021. jan. 31. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!