Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőterembe gyakorlatokat...

Edzőterembe gyakorlatokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani súlyzóval olyan gyakorlatokat amit lábedzésen csináljak?

És olyant is amit fenék edzésen. Tudom hogy mikor edzek lábra pár gyakorlatnál a fenék izmaim is dolgoznak, de kérlek ha tudtok olyat ami külön külön dolgoz meg akkor írjátok le nekem<3

2021. jan. 27. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
10: Ember, lórúgást ajánlottál láb gyakorlatnak, hát én kérek bocsánatot, hogy rányomtam a nem hasznost. Ti meg az érdemi válaszra nyomjátok rá. Akkor kinek a fejében van baj? :)
2021. jan. 28. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:

10# az egyik gond, hogy nem csak az enyémet pontozod le, hanem másét is. A másik, nem hasznos a válaszom, mert miért is? Láb gyakorlat? Olvasd már el a kérdést, hogy kért fenékre is gyakorlatot, mivel nem olvastam ezt a jó kis gyakorlatot így leírtam ezt is.

A gond nem nálam van, hanem nálad és a szövegértelmezésedben.

A kérdésedre egyértelműen a válaszom, hogy nem nálam :))

Ezért kap itt ott szegény Taschner is agyvérzést, mert a sok kanapé huszár megmondja mi a jó meg mi a nem jó, de a több éves tapasztalattal rendelkező egyén tuti hülye, mert hát a pék vagy cukrász megvan győződve az igazáról. Ettől persze, jó választ adtál és hasznos, de ne hogy már csak azok a gyakorlatok legyenek a jók, amit te írsz és ha kibővítik, akkor te már lepontozod, merthát a tiédet is lepontozták. De nem vitázok.

2021. jan. 28. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:

12-13: Írjátok be a keresőbe és láthatjátok, hogy a találatok 99%-a a tricepszes lórúgást hozza elő (még akkor is ha hozzáírod, hogy láb). 2 legnézettebb magyar oldal, ahol a legtöbb ember keresné a gyakorlatokat:

[link]

[link]

De értem közben mire gondoltál, akkor bocs, nekem az lábelemelés hátra. A lórúgás meg évek óta tricepsz gyakorlat nálam és szerintem a legtöbb embernél. Meccseld le azokkal akik így kezdték el anno használni.

Ettől függetlenül még mindig nem értem miért lett lepontozva a válaszom ami a legfőbb láb/fenék gyakorlatokat tartalmazta, de biztos ott is fogyatékos voltam, meg kanapé huszár :) A lepontozások részemről meg azért mentek, mert az nem hasznos válasz, hogy "ott a youtube", még akkor se ha a full általános kérdés megindokol egy ilyen választ. Te hozzáraktál hasznosat is, csak benéztem az elnevezés miatt, ennyi.

2021. jan. 28. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja hogy csak simán el lett értve? Akkor elnézésedet kérem. Igen valóban tricepszet fog kimutatni, szóval így jogos volt a fenn akadásod :D mivel külföldi vagyok, nálunk így hívják, így nem gondoltam volna, hogy magyaroknál sgy teljesen más gyakorlatot értenek ez alatt. Mivel rúgás így azt gondoltam volna, hogy ez egy láb gyakorlat és szerintem más is láb és fenékre jó gyakorlatot képzel el, mielőtt rakeresne az interneten. Én sosem keresgeltem builderen és biotechen de nagyon interneten sem edzéstervet.

Mint írtam, a 2# hozzászólás teljesen jó volt, fogalmam sincs miért lett lepontozva, de már írtam máshol is lehet valaki erre élvez.

Ez pedig egy személyes véleményem lesz, hogy a youtube, szerintem jobb, mint itt tájékozódni, mert sok ott a normális hozzáértő, aki kellő tudással be is mutatja a gyakorlatokat és el is magyarázza mi mire jó. Annó én sem ide jöttem kérdést feltenni, mivel itt több a troll, mint a hasznos válaszolók száma, hanem vettem könyvet amiből tanultam, mivel nem igazán volt net sem akkoriban, meg annyira nem is érdekelt a net.

Egyébként visszavonom, hogy nálad van a hiba, szimplán nem értettük meg egymást így mégegyszer elnézést.

2021. jan. 28. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Noknel lorugas egyenlo fenek gyakorlat, ferfiaknal egyenlo tricepsz gyakorlat.
2021. jan. 28. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Soknak nem tudom magyarul a nevét, de én ezeket szoktam csinálni és meg is látszik:

Bemelegítésnek fire hydrants, donkey kicks, csípőemelés

Hátrarúgás a csigánál

Bulgarian split squats

Kitörés hátra

Felhúzás/deadlift

Hip thrust

Többféle guggolások, pl a hagyományos, szumó, elevated goblet squats

Ezek leginkább fenékre vannak, de többsége a combot is erősíti!

2021. júl. 16. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!