Mihez hasonlítható a fehérjeturmix íze?
Figyelt kérdés
Pl. a banánturmixnál finomabb?2021. jan. 25. 21:53
11/15 anonim válasza:
Undormányhoz. Konkrétan az ilyen szájtek és bájotek féléknél fellelhető az az íz, ami rá van írva de a csokis tizede annyira se jó mint a csoki, a gumicukrost meg sem bírom inni, pedig a gumicukrot szeretem. Ha nem lenne gyors és praktikus fehérjebevitel, nem innék sose. Csak ugye így baromi gyorsan be lehet vinni elég sok fehérjét még ha szar ízű akkor is.
12/15 anonim válasza:
9# tudom :D poenkodtam csak :p
13/15 A kérdező kommentje:
És állagra milyen? Hígabb sokkal, mint egy banánturmix?
2021. jan. 25. 23:55
14/15 anonim válasza:
Igen sokkal higabb es konnyebb is
15/15 anonim válasza:
Szerintem a házi turmixnál nem jobb. De a sűrűség az alakítható. Pl. van amelyik szinte olyan mint puding. Nyílván víz kérdése is a dolog.
Amúgy ha bem kell szigorú diétát tartanod, akkor pl kombózhatod. Én a vaniliás alapot szeretem a legjobban és mellé magokat, gyümölcsöket turmixolni.
De ízben a sima fehérjeporok rosszabbak. Ha tényleg nézzük az élvezeti értéket ízre, akkor a diétás porok jobbak. Abba kevesebb a fehérje, de több az egyéb adalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!