Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan osztanátok be az...

Hogyan osztanátok be az edzéseiteket ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Február 1-től visszaállunk 4 műszakos beosztásba. Ez annyit jelent, hogy alapesetben 3 nap munka (12 óra), 3 nap pihenés (nappalos-éjszakás felosztás van). Eddig 3 műszakban dolgoztunk, heti 5 nap, 8 órában. 2 óra elmegy nekem az oda vissza utazással.

Lassan 5 hónapja heti 3 alkalommal végzek súlyzós edzést. Illetve pár hete beépítettem heti 1 aerobot, és heti 1 rövid HIIT edzést. Ezt az 5 edzést én egy adott héten mindenképp megakarom csinálni.

Én arra gondoltam, hogy a 3 nap pihenő alatt minden nap lenne 1 súlyzós edzésem, csak átállnék az egész testesről a heti 1x egy izomcsoportos edzésre. Valamint beépíteném egyik napra az aerobot, egy másikra pedig a HIIT-et. De attól sem zárkózok el, hogy a nem súlyzós edzéseimet munkanap megcsináljam (max hamarabb felkelek).

2021. jan. 24. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Joaz ugy. Szedd 3 napra az edzesed es edz mindenre egyszer de akkor tobb gyakorlattal.
2021. jan. 24. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk túlórázok 1 napot, és csak 2 szabadnapom marad? Akkor úgy is jó, ha két felé osztom arra a hétre?
2021. jan. 24. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hat minden jobb mint a semmi. A legjobb ha felkelsz melo elott es edzel 3-4*. De ha neha nem ugy jon ki az se baj.. gondolom nem versenyezni akarsz.
2021. jan. 24. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok versenyezni.
2021. jan. 25. 03:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Végül így osztottam fel: mell-bicepsz, váll-láb, tricepsz-has.
2021. febr. 2. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Es a hát? Az mehet tricepsz melle..
2021. febr. 2. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajj :D Nem felejtettem el a hátedzést, csak nem írtam be valamiért ide. Nem fog kimaradni :)
2021. febr. 2. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!