Na most nekem a jobb karom az nem bírja a felhúzást. Tehát a súlyt, mert fáj. Mikor fel tehát a karhajlításnál. Ez melyik izomszakadás vagy ín?
Ez csomó.
El kell menni gyógymasszőrhöz.
"Mikor fel tehát a karhajlításnál"
Milyen karhajlítást végzel te felhúzásnál? Egy kicsit jobban kellene fogalmazni, mert így annyit lehet kiszűrni, hogy fáj a jobb karod valahol (váll, bicepsz, tricepsz, alkar, bármi), ha valamiféle gyakorlatot csinálsz.
Ha akarsz felhúzásnál karhajlítást csinálni, akkor megvan az oka a sérülésednek, bármi is legyen az...
Maradjon egyenes az a kar. :)
A sérülésedre meg nézess rá, ha pihentetéstől nem múlik.
Na most bevallom soszor próbálgattam 30 kilónyisúlyt egy kézzel karhajlítással felhúzni. Ez nagy erőfeszítést igényel, ezért fodulhatott elő, a sérülés.
A kettes válaszolónál kérdeznék vissza: Melyik orvos nézné meg ezt a legjobban? A második kérdés hogy magától is meggyógyulhat ez, vagy csak orvosi segítség szükséges?
És minden választ hasznosnak találtam. A feleségem is köszöni és én is.
Az eggyes számú válaszolóhoz a kérdés:
Mármint aki a csomót írta az izomzatban, és azt írta el kell menni gyógymasszőrhöz.
Csomót ezidáig nem érzékeltem. De a sérülési pontot kikapizsgáltam a izom és az ín találkozásának területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!