Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az izomszakadás minden esetben...

Az izomszakadás minden esetben fájdalommal jár?

Figyelt kérdés

Tegnap a bringámra pakoltam fel egy nehéz táskát,és kicsit kicsavarodott a kormány,és ahogy felraktam,egy kicsit szúró érzést éreztem a bicepszem környékén,ami pár másodpercig tartott.

Mozgatni tudom,nem fáj.

2020. szept. 2. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, hogy ez az e, kellene fájnia.
2020. szept. 2. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj azt tudni fogod ha elszakad vagy megszakad
2020. szept. 2. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az olyan szinten fáj hogy beszarsz.
2020. szept. 3. 06:48
 4/9 A kérdező kommentje:
A részleges is?
2020. szept. 3. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen a reszleges is, nekem az van a bicepszben, első pár nap fajdalom csillapito , a vállam majd szétesett úgy fájt :))
2021. febr. 16. 13:29
 6/9 anonim válasza:
Kedves Utolsó, nekem is ez történt, 5 napja tart és majd felfordultam a fájdalomtól,ma már jobb. azt szeretném megkérdezni,hogy voltál e vele dokinál,jártál e gyógytornára és mennyi idő alatt jött teljesen rendbe? jegelted,kötözted az első napokban?
2022. jún. 27. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:

5# vagyok

Igen voltam orvosnál, röntgent csináltatott, mert van amit varrni kell, de nekem nem kellett. Gyógytornára nem jártam, nem volt rá szükség, első pár nap jegeltem, egy hétig kötöztem és lioton gellel kenegettem 2 hétig. 3. Hét után edzettem óvatosan, fele terheléssel, mint amivel a szakadas előtt mentem.

2022. jún. 27. 17:26
 8/9 anonim válasza:
köszönöm szépen a válaszodat! :)
2022. jún. 27. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen
2022. jún. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!