Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindenképp kell izületvédő?

Mindenképp kell izületvédő?

Figyelt kérdés
Saját testsúllyal edzek kizárólag. Akkor is kell izületvédőt szedni, ha semmi panaszom nincs?
2021. jan. 21. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Kollagént javasolnék, hogy legyen kenőanyag és ne lopjanak az ízületek.
2021. jan. 21. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem szedek, semmi bajom. Kollagén nem árt de azt be tudod vinni simán kajából is.
2021. jan. 21. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
No
2021. jan. 21. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha semmi panaszod nincs nem kell. Max egy evben egyszer csinalhatsz egy egy honapos reneralo kurat, de nem feltetlenul szukseges.
2021. jan. 21. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Én ugyan szedek, de azért mert egész életemben "ropogtam", és néha megfájdul a bal könyököm. Illetve onnantól kezdtem szedni, mióta erőemelek, ami nagy súlyt, terhelés jelent, szóval indokolt. Ha semmi panasz nincs, akkor ok sincs rá. Viszont ha van rá pénz, akkor megelőző indulattal lehet szedni, ártani nem fog.
2021. jan. 22. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy a 4 es is ieta.Nem kell.

Evente csinálsz 1,2 kurát,az eleg,ha nincs panasz.

2021. jan. 23. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Most ez hülye kérdés, de mi számít panasznak?

Néha ropogok, de ha bemelegítés van, akkor nincs ropogas, se fájdalom (fájdalom egyébként sincs)

És köszönömm a válaszokat

2021. jan. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!