Mit gondoltok róla, higy Hafthor Björnsson strongman világbajnok, a felhúzás világcsúcstartója hivatalosan is bokszoló lett és most január 15.-én már ringbe is száll az első hivatalos meccsén?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 12:30
2/3 anonim válasza:
Meg a pénz :) Én kiváncsi vagyok rá, hogyan fog boxolni, meg Eddie Hallra is, de nyilván azért ez inkább a pénzről és az érdekességről szól, nem kell nagy box karrierre számítani.
3/3 anonim válasza:
Èn birom mindkettőt, de nekem valahogy nem tetszik ez a vèkony Thor, minap nèztem egy kèt règebbi erőemelős videóját ès bakker az mintha egy másik ember lett volna, úgy kb senki se nèzett ki. Így meg igazaból egy magas szálkás srác, az előző ènje jobb volt. Azmiatt volt nèpszerű, boxba szerintem sose lesz akkora sikere. Arról nem is beszèlve, hogy Eddie viszonylag tartotta azt a testalkatot, tehát most az egy jó lèpès lenne ha Eddie kihivná egy erőemelős párbajra, szegèny Thor meg most valószínűleg elbukná azt amibe tènyleg páratlan volt. Kèt pad közè esik. Eddie meg ha veszit a boxon mi lesz? Semmi.. súlyemelèsbe mèg mindig a toppon lesz, vagy legalábbis nem kell annyit felszednie mint Thornak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!