Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 77 kg súly, kb. 15 kg fölösleg...

77 kg súly, kb. 15 kg fölösleg. Ha edzek, és szénhidrátot meg zsírt alig viszek be, fehérjét viszont eleget, akkor az edzéshez szükséges energiát a zsírraktárakból fedezi a szervezet? Netalán izomépülés is lehetséges?

Figyelt kérdés
Szóval edzek, gyúrok, kardio, futás minden..Fehérjét viszek be, de energiát alig, pedig az izomépülés energiát igényel. A zsírpárnáim szolgálhatnak energiaként? (Mind a edzéshez, mind az izomépítéshez..)

2021. jan. 10. 11:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Továbbra is hülye vagy
2021. jan. 12. 18:37
 32/34 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát fogalmad sincs a témáról. Bocsánat ez ovis szint részedről...(pedig nem akartam személyeskedni)
2021. jan. 12. 19:18
 33/34 anonim ***** válasza:
De ha így lenne, szálkásítás vagy diéta alatt nem veszítenénk az erőnkből, hanem erősödnénk míg meg nem halunk. Ennek egyszerűen semmi értelme.
2021. jan. 12. 19:23
 34/34 A kérdező kommentje:

Nem erősödünk míg meg nem halunk, a szervezetünk elfárad a kor előrehaladtával.

Szerintem diéta alatt nem veszítünk az erőnkből ha napi 100 gr fehérjét beviszünk és edzünk.

A szálkásításnál az is lehet hogy csak a gyúrósok akik a hátáraikat feszegetik, szóval ők azok akik nehezen tartják meg az erejüket/izmukat. Hogy versenyképesek lehessenek mindig a maximumot hozzák ki magukból, de egy diéta/szálkásítás alatt nekik ez nem lehetséges. , gonduljunk mennyi munka nekik megtartani az erejüket, és mennyi egy átlagembernek aki nem gyúr. Az izompacsirták szószerint szenvednek a hatalmas izmaikért. Szerintem fél év alatt a felére csökkenne az erejük ha nem gyúrmáznak.

Na mindegy hosszú lett.

Szóval miért nem szolgálhat a zsíraktár energiaként?

2021. jan. 12. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!