Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 77 kg súly, kb. 15 kg fölösleg...

77 kg súly, kb. 15 kg fölösleg. Ha edzek, és szénhidrátot meg zsírt alig viszek be, fehérjét viszont eleget, akkor az edzéshez szükséges energiát a zsírraktárakból fedezi a szervezet? Netalán izomépülés is lehetséges?

Figyelt kérdés
Szóval edzek, gyúrok, kardio, futás minden..Fehérjét viszek be, de energiát alig, pedig az izomépülés energiát igényel. A zsírpárnáim szolgálhatnak energiaként? (Mind a edzéshez, mind az izomépítéshez..)

2021. jan. 10. 11:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Bocsi. Öcsém szórakozott..mindig ezt csinálja..
2021. jan. 10. 16:44
 12/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2021. jan. 10. 16:44
 13/34 anonim ***** válasza:

10-es már megbocsáss, de te mégis mit képzelsz magadról??? Kaptál választ a kérdésedre mástól. Én reagáltam hogy jót írt. Ha valami valakit érdekel, akkor pedig utána olvas.

A további része a hozzászólásomnak pedig nem neked szólt. Többen is leírták hogy lepontozták a 2-est, annak ellenére hogy jó amit írt és nem értik miért. Én meg leírtam. Szóval ne haragudj, de ezt a kirohanásod nem hiszem hogy jogos lenne, főleg nem ilyen stílusban.

2021. jan. 10. 16:50
 14/34 anonim ***** válasza:
Leegyszerűsítem a kérdést? A zsír átalakulhat izommá? Aki arra szavazott, hogy igen, az menjen vissza általánosba értőolvasást tanulgatni.
2021. jan. 10. 17:03
 15/34 A kérdező kommentje:
14: A leegyszerűsítésed helytelen!
2021. jan. 10. 17:09
 16/34 A kérdező kommentje:

Idézet a 4esből.

Ha növeljük a távot, elfogy a felhasználható szénhidrát, s a szervezet a zsírraktárakból mozgósít zsírt az energia előállításához. Így például egy hosszútávfutó, a felhasznált energia 99%-át a zsírtartalékokból fedezi. Ha ez sem áll már rendelkezésre, akkor az izomzat fehérjéit kezdi átalakítani, és energiatermelésre fordítani.

2021. jan. 10. 17:12
 17/34 A kérdező kommentje:

Szóval tisztázásképpen, sikerült választ találnom. Be is másoltam. A 4es válasz..Kérem az utolsókat ne puffogtassák tovább a nemtudásukat.

A 3as a helyes, a 2es most tévedett.

2021. jan. 10. 17:15
 18/34 A kérdező kommentje:
Egyébként ha nem nézzük a 2-3 dinkát..szóval a szavazás szerint is a 3as a helyes..
2021. jan. 10. 17:19
 19/34 anonim ***** válasza:

Az hogy te elolvastál egy cikket és bemásolod attól még az nem lesz helyes. :D

De csak logikusan. Mennyi zsír van a hosszú távfutókon? :D kérdező inkább te ne puffogj és fogadd el hogy a hármas barátságokat beszél. A zsír átalakul. Öcsém a zsírsejtekből nem lesznek izomsejtek. Gratulálok, mind a ketten húzhattok vissza általanosba

2021. jan. 10. 17:22
 20/34 anonim ***** válasza:
69%

Az öcsédre fogni azt hogy egy paraszt vagy. Gratulálok ehhez.

Biosztudásod nulla, de a logikád is elég gyatra.

2021. jan. 10. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!