Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 77 kg súly, kb. 15 kg fölösleg...

77 kg súly, kb. 15 kg fölösleg. Ha edzek, és szénhidrátot meg zsírt alig viszek be, fehérjét viszont eleget, akkor az edzéshez szükséges energiát a zsírraktárakból fedezi a szervezet? Netalán izomépülés is lehetséges?

Figyelt kérdés
Szóval edzek, gyúrok, kardio, futás minden..Fehérjét viszek be, de energiát alig, pedig az izomépülés energiát igényel. A zsírpárnáim szolgálhatnak energiaként? (Mind a edzéshez, mind az izomépítéshez..)

2021. jan. 10. 11:49
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Kedves #19! Nézd..Ilyet senki sem állított, hogy a zsír izommá alakul. Ilyen böszmeség soha senkinek sem jutna az eszébe kb. 10 éves kor felett..khmmm.. bocsánat .. na jó neked, és a másiknak aki a leegyszerűsítő képességeit prezentálta(ha nem egyazon személy vagytok).

De a kivétel erősíti a szabályt!

2021. jan. 10. 17:29
 22/34 A kérdező kommentje:
A 4es már választ adott. Köszönöm.
2021. jan. 10. 17:31
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ő írt mindent en nem is jarik ittva gyökerikerdesre
2021. jan. 10. 17:34
 24/34 anonim ***** válasza:

Akkor kiemelném egyrészt amit valaki írt. A hosszú távfutókon mennyi zsír van?

Plusz a ti logikátok szerintem akkor aki kövér az tele van energiaraktárral. Nos a valóságban fulladnak, kib*szott hamar kimerülnek stb. Elolvastál valamit ami egy blődség, de te annak ellenére nem olvasol tovább hogy többen is ellent mondanak. Te tudod.

2021. jan. 10. 17:34
 25/34 A kérdező kommentje:

Kedves #24! Mielőtt kiemelgetsz, óvatosságra intelek, óvatosan emelj, előbb talán jobb lenne bemelegíteni előtte.

Mit számít az, hogy 3 kg vagy 13 kg zsír van rajta?

"Plusz a ti logikátok szerintem akkor aki kövér az tele van energiaraktárral. Nos a valóságban fulladnak, kib*szott hamar kimerülnek stb."

Pontosan barátom! Kristály tisztán látod! Fulladnak is, és tele is vannak energiaraktárral, minthogy a zsír energia.

Azt senki sem állította hogy a zsír szívesen fog energiává változni. Nem teszi ezt szívesen valahogy. Az embernek semmi kedve hozzá.

2021. jan. 10. 17:44
 26/34 anonim ***** válasza:
Te nagyon hülye vagy.
2021. jan. 10. 18:07
 27/34 A kérdező kommentje:
Figyelem! Az ön válasza haszontalan!
2021. jan. 10. 21:46
 28/34 anonim ***** válasza:
Akkor kezdj el úgy edzeni ahogy a kérdésben írod, ahelyett hogy itt hisztizel és csá. Hosszú távon úgyis meglátod, kinek van igaza.
2021. jan. 10. 23:27
 29/34 anonim ***** válasza:
De amúgy minek vitatkoztok? Ha o ugy akarja csinalni, ugy fogja, csak megerositest vart a a nezetehez
2021. jan. 11. 16:38
 30/34 A kérdező kommentje:

Nem hisztiztem.

Másiknak: pártatlan voltam, de a cikk amit bemásoltam megmutatta az igazságot.

Na ha már írok, tisztázásképpen idebiggyesztem újra a kérdésünk vizsgálatának az eredményét:

Az izomzatunk akkor fejlődhet, ha a megfelelő fehérjéket bejuttatjuk, és az épüléshez energiát is biztosítunk.

Az energia bevihető külsőleg, vagy amennyiben rendelkezünk vele, ajánlott energiaraktárakból, úgynevezett zsírpárnákból fedezni.

2021. jan. 12. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!