Hogy lenne helyes kiszámolni a fehérje szükségletem?
Figyelt kérdés
Elvileg a zsír fenntartásához nemkell fehérje 85 kiló vagyok körülbelül 63 kilo lehetek alacsony zsír mennyiség mellet ezt onnan tudom , hogy 1 éve sovány voltam de nem annyira, hogy szálkás legyek és azóta sok zsírt szedtem fel.
Tehát akkor számolhatóm 63 kilóra a 2 gramm fehérje/testömeg kilogrammot?
2021. jan. 8. 22:22
1/2 anonim válasza:
Én kipróbáltam.2g és 1g mellett is ugyanúgy 43as volt a karom.Annyi hogy utóbbi esetben 5 centivel volt keskenyebb a derekam és havi 20 ropival több a pénztárcámban.
Tehát zsírmentes tömeg/1g/tskg,bőven elég.
Ha kokszolsz,akkor kell 2 vagy 3 g fehérje.
2/2 anonim válasza:
Hat en azert nem mennek 2g ala. Am ja. Egyel 130g korul. Az semmi.. 4 tojas meg fel kg hus. Vagy ha iszol feherjeturmixot akkor 400g hus is eleg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!