Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem végzi a gyakorl...

Csak szerintem végzi a gyakorlatokat totálisan helytelen testtartással?

Figyelt kérdés

[link]

A könyöke is sokszor nem mellette, hanem konkrétan a háta mögött van. :D Nem gondolja hogy ez gáz, hogy nevet szerzett magának és undorító módon nem ért hozzá?

2021. jan. 7. 06:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Amikor a széknek hátradőlve bicepszezik? Ott nyilván a háta mögé kerül a könyök
2021. jan. 7. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg sem nyitottam még a kérdést, de sejtettem, hogy erről a gyerekről lesz szó. :D Szörnyű nézni, ahogy kivitelezi a gyakorlatokat, főleg, ha megnézed az edzőtermi edzéseit. Persze ettől még ő a pró, fizik, bajnok, meg minden tököm, akinek venni lehet arany árban a szolgáltatásait.
2021. jan. 7. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:

A székes bicepsz tényleg nem a legjobb, de nekem inkább az böki a szemem, hogy nem egyenes háttal, a dereka mögött nincs támasz, de lehet csak a kameraszög és a szék dőlése miatt tűnik így.

Amúgy azon kívül max az, hogy egy kicsit kontrolláltabbak is lehetnének a mozdulatok (szintén inkább bicepsz), átmegy kicsit beleszarós lóbálásba. Ez főleg azért rossz, mert az átlag célközönség ezt látva hasonlóan lóbálni fogja, csak sokkal rosszabbul.

Ami gáz számomra az a szenvedős arc és ahogy ide-oda rángatja a fejét, mintha élete legrosszabb perceit élné edzés közben és fájna minden izma.

2021. jan. 7. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
PTSD-m lett a zenétől.
2021. jan. 7. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pumpálgatós edzés, lényegtelen a formakivitelezés.
2021. jan. 7. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
"edzés" :D :D :D :D
2021. jan. 7. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "pumpálgatós edzés"? És miért lenne lényegtelen a formakivitelezés? Értem én, hogy "pumpálgatunk" otthon egy selfiehez, azon kívül meg beleszarunk az edzésbe, de azért lesérülni nem prioritás gondolom senkinek se.
2021. jan. 7. 13:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Engem is ez bosszant, hogy sokan akik őt követik ezt a rossz testtartást fogják követni.
2021. jan. 7. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt aki lesérül ekkora súlyoktól az meg is érdemli, másrészt a semminél szerintem jobb még ez az edzés is. Nem ettől lesz senkiből sem Mr Olympia, de hát ezt senki nem is állította. Reméljük hamar kinyitnak a termek és edzhetünk rendesen
2021. jan. 7. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem nincs nagy gaz ezzel. Otthoni bohockodasnak jo. A kivitelezes testfelepites miatt is elter neha kicsit de adtol meg jo. Am meg az szolja le aki jobban nez ki... nekemse a kedvencem de azert ossze van rakva. Naturalba eleg jo. Nem hiaba volt bajnok.
2021. jan. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!