Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szar genetikával mennyi izom...

Szar genetikával mennyi izom szedhető fel?

Figyelt kérdés

184cm magas vagyok vékony végtagokkal keskeny vállakal szóval a létező legszarabb genetikával rendelkezem.

Körülbelül mennyi izmot lehet felszedni évente maximum?

2021. jan. 4. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első évben megfelelő edzéssel és megfelelő étkezéssel 10 kg körül, aztán persze az évek múltával ez a szám nagyon nagyon csökken.
2021. jan. 4. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te vekony vagy meg nem biztos hogy a genetikad is szar. Honnan tudod hogy az izom hogy tapad meg?
2021. jan. 4. 22:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Téglalap alakú testem van tehát pl sose lesz V felső testem ezis a szar genetika egyik jele
2021. jan. 4. 23:06
 4/10 MadSeal ***** válasza:
100%

Most ha azt mondom, felszedhetsz x kg tömeget, de te x+2t akarnál, akkor nem fogsz belekezdeni, vagy mi?

Egyébként 2es jól mondta, nem azt kérdezt, mennyire fogsz sikeres/esztétikus testépítő lenni, hanem hogy mennyi izmot szedhetsz fel. Ez persze valamilyen szinten függ a váztól is, de rengeteg más dologtól is.

2021. jan. 4. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Én 190 cm voltam kb 67 kilóval amikor kezdtem és a max súlyom 86 volt.Persze ezért sokat is ettem,napi 10 tojás megvolt de egyáltalán nem emberetelen mennyiséget ettem.

Akármilyen genetikád van,befektetett kemény munkával,jó edzéstervvel és étkezéssel óriási változást tudsz elérni.Persze a genetika meghúzza a határokat,Ronnie Coleman nem leszel de nem is kell annak lenned.Ne hagyd hogy ez a vesztes mentalitás visszatartson,az van amit az élet adott,abból kell kihoznod a legtöbbet.Ha elkezded akár fél-egy éven belül sokkal jobb testet tudsz elérni.

2021. jan. 5. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:

"Téglalap alakú testem van tehát pl sose lesz V felső testem ezis a szar genetika egyik jele"

Te csak azt hiszed!!

Térjünk erre vissza 2-3év múlva.

Most nem látod,de el se tudod képzelni milyen átalakuláson mehetsz át!

Felejdsd el ezt a genetika okosságot.

2021. jan. 5. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:
A gyurastol lesz szeles vall meg hat. Mindenki "teglalapkent" kezdi
2021. jan. 5. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Kevés
2021. jan. 6. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Téglalap voltam és vékony, nyomom vagy másfél éve és hidd el, csak hobbi szinten csinálom és már megvan a V alak.
2021. jan. 6. 22:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Esetleg képed van? Kíváncsiságból kérdem
2021. jan. 6. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!