Ha egyszer valaki kigyúrja magát, akkor az már utána
olyan marad?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fazonnal, akinek ilyen tipikus kigyúrt mint az állat alkata volt, valahogy szóba hoztam neki a témát, erre azt felelte hogy "ja hát ő már nagyon rég óta nem edz". Én meg csak ott pislogtam. :D
2021. jan. 4. 11:42
1/7 anonim válasza:
Én is így maradtam, csak tesztót tolok xd
2021. jan. 4. 11:45
2/7 anonim válasza:
Én akiket ismerek azok vagy teljesen összeestek vagy disznóra elhíztak kb.két évvel az edzés abbahagyása után.Az alapból sovány alkatok általában összeesnek,a genetikailag alapból zsírosabbak szinte mindig visszahíznak.Az eredendően nagyobb darab,de arányos testfelépítésű embereken marad meg leginkább az izom.
2021. jan. 4. 12:01
3/7 anonim válasza:
Ha rendesen és naturálban edz az ember, az nem fog egykönnyen lemenni. Többször hagytam ki féléveket az edzésből magánéleti/karrieri okok miatt, alig gyengültem és pár hét alatt visszahoztam magam a top szintre.
Szterkával teljesen más a helyzet.
2021. jan. 4. 12:08
4/7 anonim válasza:
Naturálban, hamar visszaszeded, ami lemegy, és minimalis edzéssel is szinten tudod tartani a formad, ha a kaját tartod, szóval lehet akarmilyen dolog az eletedben, az a minimalis kis edzés akkor is belefer.
2021. jan. 4. 12:55
5/7 anonim válasza:
Karban kell azt tartani azert. Meg miert hagyna abba az edzest aki mar elert egy szintet? Az eveket tett bele. Valoszinuleg szeret edzeni es mindig jobb akar lenni. De adtol is fugg h mennyire van kigyurva. Nagy szaraz tomeget nem tudsz fenntartani sokaig edzes meg jo kaja nelkul. Bar kisebbet se tul sokaig. Ha nem hasznalod a test lebontja. Foleg ha a kaja is szar.
2021. jan. 4. 13:16
6/7 anonim válasza:
Nem konkrétan gyúrás, de ismerőseim, vagy ismert emberek körében akik izomzatot is igénylő sportot űztek, azokból majdnem mind pocakos lett, miután abbahagyta az élsportot.
Egyébként az a hobbi sport megcsúfolása, ha csak egyszer felépítenéd magadat, hogy utána ne kelljen felemelned a hatsód a kanapéból. Ha ezt akarod, komolyan mondom, csináltass izomnak kindző implantátumokat, aztán utana csak a kajara kell figyelned. A hasonló lusta disznók közül kitűnnél úgyis, a célod meg gondolom ennyi.
2021. jan. 4. 13:27
7/7 anonim válasza:
Enis tudok olyat aki 2.
edzesen benyogte hangosan huzockodas kozbe h deutalom ezt a szart amint kigyurom magam soha tobbet nem edzek. Nagyon szanalmas. Kapta az ivet tobbet le se jott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!