Edzés otthon eszközök nélkül?
Epiteni nem, szalkasitani igen.
Fegyenc edzessel is lehet nahyon jol kinezni.
Nézd, sulyokkal lehet csak izmot epiteni, mashogy nem. A fekvok is jok, lehet ezer fele modon kivitelezni, de nem fogsz epiteni tole izmot. Viszont van egy kerdesem, tudod dgyaltalan mit jelent a szálkás test? Mert egy szalkas test esztetikusabb mint egy nagy izomtomegu zsiros vizes test :)
Konditerem nem kell, en is otthon edzek, en csinaltam magamnak hatazo gepet meg fekpadot vettem apró pénzért, bar azt is elfogom adni mert csinalok inkabb maszivabb fekpadot. Ezzel nagyjabol mar mindent tudok csinalni ami kell, de meg egy jo kis labazo gepet akarok osszehegeszteni aztan egy tarogatasra csigas alvanyt es kesz vagyok.
De ahhoz hogy te izmot kezdj epiteni minimalisan kellenek a sulyok. Nem kellenek gepek, de most fekvenyomni kezisulyzoval hogyan fogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!