Így hogy most zárva vannak a termek, otthoni körülmények között elérhető a kockahas?
Nem trollkodok, teljesen komoly a kérdés. Sajnos kicsit meg vagyok hízva és nyárig mindenképp kockahasat akarok.
Az pedig hogy válaszolsz, csak rajtad áll, tehát ha pazarlod az időt, az csak is a te hibád.
#12 amúgy igazad van, régebben sokkal normálisabb válaszok voltak. Megszámoltam 8 válaszból 3 értelmes jött a kérdésemre.
De amúgy az is téged minősít, hogy neked az emberek segítése, azaz kérdésre válaszolás idő pazarlás. Vagy nem tudom lehet nem tudod a választ a kérdésre, ezért nem válaszolsz rá, csak akkor mit keresel ebben a kategóriában.
Na de mindegy, annak a 3 embernek köszönöm az értelmes választ.
Igen, lusta vagyok edzeni. Meg még ha edzenék is, akkor sem biztos, hogy 10 kockás lenne a hasam. Ezért gondoltam a műtétre.
10 kockás has, kérdezel a hasedzésről, válaszoltunk, végül kiderül valójában pont nem is érdekel a dolog téged.
A kockák száma genetika, szóval azon valóban csak műtét segít. De majd kinövöd ezt a 10 kockázást, és akkor elég lesz a 6.
Hasat saját testsúllysl teljesen jól le lehet edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!