Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így hogy most zárva vannak a...

Így hogy most zárva vannak a termek, otthoni körülmények között elérhető a kockahas?

Figyelt kérdés
Júniusig jó lenne, ha elérném ezt célt.

2020. dec. 28. 17:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, lusta vagyok edzeni. Meg még ha edzenék is, akkor sem biztos, hogy 10 kockás lenne a hasam. Ezért gondoltam a műtétre.
2020. dec. 29. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor tudjuk hogy ez is csak egy trollkodás. Esküszöm egyre nagyobb szánalom ez az oldal. Régebben azért voltak normális kérdések, normális válaszok. Most meg ezek a semmire való idióta nem is vicces trollkodások mennek és erre pazaroljuk az időt, és írunk segítő szándékkal.
2020. dec. 29. 13:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem trollkodok, teljesen komoly a kérdés. Sajnos kicsit meg vagyok hízva és nyárig mindenképp kockahasat akarok.

Az pedig hogy válaszolsz, csak rajtad áll, tehát ha pazarlod az időt, az csak is a te hibád.

2020. dec. 29. 13:18
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 amúgy igazad van, régebben sokkal normálisabb válaszok voltak. Megszámoltam 8 válaszból 3 értelmes jött a kérdésemre.

De amúgy az is téged minősít, hogy neked az emberek segítése, azaz kérdésre válaszolás idő pazarlás. Vagy nem tudom lehet nem tudod a választ a kérdésre, ezért nem válaszolsz rá, csak akkor mit keresel ebben a kategóriában.

Na de mindegy, annak a 3 embernek köszönöm az értelmes választ.

2020. dec. 29. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Tudsz szöveget értelmezni? A trollkodás ami zavarja és a troll kérdésekre a válaszolgatás. Teljesen jogos.
2020. dec. 29. 14:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen, de mivel ez nem troll kérdés, ezért itt csak te trollkodsz. Értelmetlen válaszokat írsz minden kérdés alá, miért jó ez neked?
2020. dec. 29. 14:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, lusta vagyok edzeni. Meg még ha edzenék is, akkor sem biztos, hogy 10 kockás lenne a hasam. Ezért gondoltam a műtétre.

10 kockás has, kérdezel a hasedzésről, válaszoltunk, végül kiderül valójában pont nem is érdekel a dolog téged.

2020. dec. 29. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

A kockák száma genetika, szóval azon valóban csak műtét segít. De majd kinövöd ezt a 10 kockázást, és akkor elég lesz a 6.

Hasat saját testsúllysl teljesen jól le lehet edzeni.

2020. dec. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!