Egy ilyen kondigép kezdőnek megérheti? Bővebben lent.
Erről a listáról a kábeles szimpatikus, mert nem túl drága és súly se kell hozzá. De igazából mindegy is, hogy melyik. A kérdésem lényege, hogy egy ilyen géppel lehet izmot építeni vagy mi a jobb?
Konditerem egyelőre kizárva. Egy: amúgy se lehet most menni, kettő: amúgy se mennék oda (egyelőre). Túl sovány vagyok és nem akarok ott szégyenkezni (erről csak ennyit).
Érnek ezek a gépek valamit? Kell melléjük valami? Teljesen tudatlan vagyok a témában.
Maximum kinevetnének.
Aki nem sovány az nem tudja, hogy milyen annak lenni. Mikor jön a nyár már rosszul vagyok, hogy ki kell tenni a karjaim. De ennek már véget akarok vetni.
Beszélgettem egyik ismerősömmel és lehet rászánom magam, hogy elmegyek terembe, ha kinyitnak.
De, ha esetlen vennék pár dolgot otthonra akkor milyen súlykombinációkkal vegyek egy- és kétkezes súlyzókat? Van ezer féle mindenféle árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!