Muscle worship! Testépítő srácok hogy állnak ehhez?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy body-s férfiak hogy állnak 'muscle worship' témához, kinek mit jelent ez pontosan?
Azzal tisztában vagyok, hogy ennek van egy nem-szexuális és szexuális jelentése is, dominancia-erőfitogtatás mindkettőben alapvető...
Kíváncsi lennék magyar testépítők hogy állnak ehhez, kinek mi a tapasztalata, bármelyik fél szempontjából :)
2020. dec. 27. 15:53
11/15 anonim válasza:
Szerintem nincs igazuk, csak mindenkinek más jön be. Ha azonos neműekről van szó, ott felvetődhet, hogy b.zis, bár én felettük sem itélkezek, aki olyan az olyan, semmi közöm hozzá.
12/15 A kérdező kommentje:
még mindig érdekelne a véleményetek, mindegy hogy negativ vagy pozitiv :D
2021. júl. 11. 19:14
13/15 anonim válasza:
14/15 A kérdező kommentje:
13-as, hajrá :D
egyszer ki kell próbálni, ha érdekel!
2021. júl. 23. 22:33
15/15 anonim válasza:
13: “Főhadnagy élvtársnő, roppantsa már össze azt a poharat!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!