Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Építhetek izmot közben úgy,ha...

Építhetek izmot közben úgy,ha a súlyomat tartom és nem emelem?

Figyelt kérdés
18F vagyok 172cm 75kg.Jelengleg elég szálkás fizikumom van amióta lefogytam 85kilóról úgy hogy tartottam a -300 kcalt.A kérdés az,hogy ha izomtömeget akarnék növelni,kellene nekem ahhoz hízni is,vagy elég lenne tartanom azt az adott kcalt,amivel nem fogyok de se nem hízok.
2020. dec. 25. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mert ha izmot építesz, azzal nő a testsúlyod. Az erőt valamilyen szinten növelheted testsúly tartás mellett
2020. dec. 26. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Szálkásan nem.
2020. dec. 26. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lassabb a fejlődés ha száraz izomtömeget növelsz, de lehet fejlődni.

A súlyod változni fog, mivel az izomnak is van tömege.

Az étkezési szokásod is változni fog, hiszen minél nagyobb súllyal edzel, annál jobban kimerül majd a szervezeted és ezt ugye pótolni kell.

A zsírból pedig nem lesz izom a büdös életben soha. Szóval felesleges elhízni. Nem attól lesz valaki izmos hogy zsírt szed magára

2020. dec. 26. 08:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja igen picit nem jól tettem fel a kérdést,nyílvan a testsúlyom is növekedni fog.Inkább a tömegnövelésre gondoltam hogy muszáj e ahhoz hogy növeljem az izomtömegen,mert úgy zsír is jön fel izomzattal együtt.Csak tiszta izomzatra gondoltam hogy feltudnék e úgy szedni,ha tartom a napi megadott kcalt
2020. dec. 26. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen. Egy idő után a szervezeted több ételre fog vágyni. Szóval fokozatosan emeld a kalória bevitelt és akkor nem fogsz zsírosodni.
2020. dec. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!