Mit gondoltok az új petícióról, zárva maradnak a konditermek?
Nemrég ráleltem egy új petícióra a neten, amelyben az volt, hogy a szigorítások legyenek meghosszabbítva egészen áprilisig. Voltak benne enyhítések, de a konditeremek zárását nem vették ki belőle.
Ahogy láttam elég sokan aláírták már, tehát elég nagy az esélye, hogy elfogadják.
Mit gondoltok erről, ha hivatalos lesz, akkor még plusz 3 hónapig nem lesz terem?
A lantos Gabriellának miért megy az arca lefelé, ő negatív ember? Ő akarja ezt a 8 órás izét? (se 9, e 10, se sport kitétel se semmi) Lassan elárulhatnák kinek köszönhetjük. Merkelnek biztos nem mert náluk sosem volt 8 óra, és az osztrákoknak sem mert ott is csak rövid ideig volt érvényben a 8, majd áttértek az alapvetően sokkal normálisabb egész naposra a kitételekkel.
Csak azt nem értem hogy miért nem kompromisszumkészek, talán valamelyik tanácsadójuk begörcsölt.
Igazából könnyű belátni: Mo. népességének x százaléka szerette este 10-ig intézni buli és vírusmentesen nyugiban az ügyeit.
Mo. x százaléka kivan amiatt hogy semmilyen elővigyázattal nem lehet kondizni.
Most tényleg azt hiszik hogy ezek nem fognak pártot csinálni 2022-re és nem mennek be a parlamentbe? Nyilván senkiben sem bíznak aki nem állt ki értük.
"Csak azt nem értem hogy miért nem kompromisszumkészek, talán valamelyik tanácsadójuk begörcsölt."
Szerintem a magyar nép nem kompromisszumkész. Amikor járvány van és maszkot kéne hordani, Dr Görény maszkellenes tüntetést szervez, mert elvették az emberek normális élethez való jogát, többekv között azzal, hogy járvány ellen maszkot kell hordani. :D LOL.
Én is azt gondolom, hogy jó lenne ha korlátolt számban lehetne maszkban edzeni úgy, hogy mindenki fertőtlenít. Csak egy a baj: bírná e a kondisok népe? Hiszen egy átlag teremben 100 ból 1 ember fertőtlenített eddig és egész nap mentek a dumálások meg a telefonozás. Jó lenne így edzeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!