Mit gondoltok az új petícióról, zárva maradnak a konditermek?
Figyelt kérdés
Nemrég ráleltem egy új petícióra a neten, amelyben az volt, hogy a szigorítások legyenek meghosszabbítva egészen áprilisig. Voltak benne enyhítések, de a konditeremek zárását nem vették ki belőle.
Ahogy láttam elég sokan aláírták már, tehát elég nagy az esélye, hogy elfogadják.
Mit gondoltok erről, ha hivatalos lesz, akkor még plusz 3 hónapig nem lesz terem?
2020. dec. 24. 19:57
1/39 anonim válasza:
Én is itthon edzem 6 éve, nem igazán érdekel.
2/39 A kérdező kommentje:
Ez rendben van, mert ti otthon is tudtok edzeni?
De azokkal mi lesz akik számára a terem létszükséglet?
2020. dec. 24. 20:15
3/39 anonim válasza:
Ha létszükséglet lenne, már nem élnék, hiszen egy ideje zárva vannak.
5/39 anonim válasza:
Akiknek létszükséglet azok hallottak, mivel ezt jelenti a létszükséglet szó. Szóval meg is van oldva a probléma.
6/39 A kérdező kommentje:
De így csak eltűnik az izmuk az otthoni bohóckodástól.
2020. dec. 24. 21:19
7/39 anonim válasza:
Hagyd már abba ezt a provokálást nagyjából kétnaponta kérdezel ugyanilyen stílusban a bezárásról fogadd el hogy ez van,internetes petíciók nagyjából semmire nem mennek főleg ebben az esetben
8/39 A kérdező kommentje:
Ez nem provokáció, itt egy petícióról van szó.
2 naponta biztos nem kérdezgetek én itt semmit, mivel tegnap regisztráltam az oldalra.
2020. dec. 24. 21:42
9/39 anonim válasza:
Milyen petíció? Én csak olyat láttam, hogy nyissanak ki
10/39 anonim válasza:
Nem tudnád kedves kérdező csatolni a petíció linkjét? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!