Konditermeket miért kellett egy kamu indokkal bezáratni?
Ez az ultimate érv hogy “nem létszükséglet”.
Ki dönti el hogy kinek mi a létszükséglet és mi alapján?
Ezen az alapon a gyógyszertárakon és élelmiszerüzleteken kívül mindent be jellege záratni teljesen.
Miért vannak nyitva plázák, barrkácsolboltok, autókereskedések?
Tulajdonképpen tömegközlekedés se létszükséglet, feltalálták már a kocsit. Vagy lehet menni kerékpárral, esetleg gyalog.
Hogy az embereket elgyengitsek, így egy esetleges háborúban kikapjunk, ellentamadas nelkul veszítsunk. Majd ezutan kiserleti nyúlnak, rabszolganak hasznaljanak.
Ez ilyen diszgyurusok valaszaval mint az 1-es ne torodj, mert most bezartak a termék találtak egy kifogást hogy nem tudnak edzeni, ezert most helyette itt szitjak a tüzet, itt vezetik le szegény életüket, frusztraciojukat. Azért vannak itt hogy megprobaljanak veszekedni.
Hogy megtörjék mentálisan az egészséges embereket is, plusz betegségre hajlamossá tegyék őket a sport elvételével.
Aki azt mondja, hogy lehet otthon hatékonyan edzeni, az sosem edzett. Én még kijárok futni, amikor nem esik az eső, de az itthoni edzést már feladtam miután az 1 hónapból bizonytalan hosszú idő lett.
Folyamatosan edzőterembe jártam 2-3 helyre is, semmi bajom nem volt.
Ott egyszerűbb távolságot tartani, mint egy Lidl-ben, és mondjuk egy olyan betegség esetén, ahol a kockázati tényezők:
- elhízás,
- magas vérnyomás,
- szív- érrendszeri betegségek,
- tüdőproblémák
Az edzőtermek bezárása inkább ellenem van, mint értem. Főleg, hogy minden faktort összeadva max szagvesztéssel megúsznám ezt a hihetetlen pandémiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!