Tényleg terhelhető 350 kilóig, vagy kamu?
2020. ápr. 14. 17:49
1/6 anonim válasza:
Én nem látok erre vonatkozó adatot. Jó erőben lehetsz, ha ez foglalkoztat. Amúgy 10 fekvőtámasz megy?
2/6 A kérdező kommentje:
Kattints rá, hogy teljes leírás.
2020. ápr. 14. 17:55
3/6 anonim válasza:
Hát ez egy gyenge 0 kilós rúd, úgyhogy a 350 elég neccesnek tűnik. Addig nem tudjuk meg, míg ki nem próbálja alaki. Mondjuk nincs is rajta elég hely annyi súlynak :D
4/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen rudam van, csak 165cm hosszú. Kettő dologban látom a lehetséges gyengeségét. Egyik, hogy a tárcsatartó vég 35,5cm hosszú. Nekem mart tárcsáim vannak, maximum 1,5cm széles egy tárcsa, a bolti tárcsákból egy 10kg-os 2,5-3 20kg-os 3,5-4,5 cm széles. 190 kilót fel tudsz rá tenni, de 350-et nem. A másik (nagyobb) gyenge pontja, hogy a menetes vég gyakorlatilag egy menetes hüvely, ami a rúd ~20mm-re esztergált végre van felhúzva, és ragasztással van rögzítve. Nem tudom milyen ragasztó, én 90 kiló súllyal kényelmesen elbohóckodok vele, de el tudok képzelni olyat hogy oldalanként 90-100 kilóval megrakva, felhúzás közben elpattan a ragasztó. Nagyobb a súly, hosszabb az erőkar, nagyobb a hajlás, ha nem felxibilis a ragasztó akkor könnyen pattan, plusz a felhúzásnál a legnagyobb és egyben leggyakoribb a rúdra ható statikus terhelés. Bónuszként elég merev anyag, abszolút nem felhúzó rúd (nincs tervezett hajlása). De most pár hónapig, ennyi pénzért ha van annyi 30mm-es tárcsád amivel meg tudod pakolni, jó lehet. A fogása egész jó, nem csúszik. Ha meg lecsúszik valamelyik menetes vége, visszaragasztod, vagy max. buksz egy 10-est, nem drága.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk gondolom nem megvenni akartad, csak egy állító kérdéssel érdeklődtél, hogy igaz lehet-e. Elbírja a 350-et, nem az a lehetséges probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!