Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1300 kcal nem tul kevés?

1300 kcal nem tul kevés?

Figyelt kérdés

Először diétázom, le akarom pucolni magamról a zsír egy részét. (1900 kcallal tömegeltem eddig)

Most, hogy csak itthon edzegetek (csak saját testsúllyal, + van itthon 10 kilónyi súlykészletem) szinte nem megyek sehova, alig használ a szervezetem valamit 🙂, így levittem 1300-1400kcal közöttire. Lehetséges, hogy nekem ennyi elég? Lényegében nem vagyok rosszul, nem hullik a hajam, törik a körmöm stb (igaz, csak 2 hete kezdtem) - fehérjedús az étrendem, sok zöldséget eszem, szénhidrátot pedig lassúakból, zsír esetén pedig olívaolaj, hal, tojás megy. Makró alapján számoltam ki a kalóriát: 2g fehérje, 2,5g ch és 1g zsír. 154 centi vagyok és 49 kiló (igen, van rajtam zsírréteg, főleg hastájékon 🤣).

2020. dec. 13. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Ha 154 centi magas nő vagy, napi 1000 kalóriára is lemehetsz fogyáskor. 1300-zal nagyon lassú lesz a fogyás, de majd meglátod.
2020. dec. 13. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
1000? 😧
2020. dec. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!