Honnan ered az a tévhit, hogy NEM kellenek izolációs gyakorlatok az izomépítéshez?
Akármi is a nézet.Az izolációs +munka az izületek miatt sem árt.Főleg mikor már éveket letoltál.
Az,hogy emelj mint a barom,huzgálj fel évekig száz felett,meg toljad a nagy súlyokat,nem kell más..oké egy darabig.De azért negyven ötven felett is szeretné használni az ember a térdeit,izületeit.
Perasze 20 on évesen még jót röhög rajta az ember.
Meg a fateron,amikor fájlalja a hátát.
Aztán 30,40 felett,10-15 év emelgetés után kicsit megváltoznak a nézetek.Addigra már szépen benyeltél pár karcolást,ha akartad,ha nem.
És már nem akarsz annyira szétszakadni,meg recsegni mindenáron..ugye.
Persze.Egyénfüggő.Én nem sírom el amiatt magam,ha beteszek egy két könnyebb gyakorlatot.Masoknak nem,magamnak meg főleg nem bizonygatok semmit.
Nincsenek álmatlan éjszakáim azért sem,mert nem mentem 90% fölé intenzitásban.Nem feszegwtem a határokat,minek.
Igaz,komolyabb gondjaim sem voltak eddig az izületekkel szerencsére.
Lényeg,hogy jó sokáig tudjak még edzeni es megmaradjon az egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!