Honnan ered az a tévhit, hogy NEM kellenek az alapgyakorlatok az izomépítéshez?
Most direkt kiteszed a másik trollkérdésed ellentettjét? Egy számot ha összeadsz az ellentettjével mennyit kapsz?
Béci. 48F. Versenyeredményeim:
Virslievés Erőemelőknek. 1. hely.
Komplex deriváló-integráló verseny erőemelőknek. 1. hely
Super Body verseny. Utolsó hely.
Kedves kérdező. Elég sokan harapnak a tévhites kérdéseidre, amiken te szerintem jót mulatsz, hogy bosszantasz másokat. Ez ha kicsit belegondolsz nem mulatságos, hanem inkább gyermeteg.
Továbbá az hogy valaki azt mondja hogy nem kell alapgyakorlat, az nem jelenti azt, hogy az egy tévhit. Ez az ő nézete, meglátása, esetleg tapasztalata, de semmi esetre sem tévhit. Legalább tanuld már meg helyesen használni a kifejezést, mielőtt elkezded az embereket bosszantani vele.
Értem én,hogy egy nárcisztikus megkeseredett, élet nélküli ember vagy, aki az ilyen kis pitiáner dolgokban leli az örömét, hogy trollkodik (elég gyatra módon), de inkább keress barátokat, fejleszd az intelligencia szinted, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!