Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturál edzés mellett nem baj...

Naturál edzés mellett nem baj ha teljesen máshogy eszek, mint pl csirkemell, tojás, túró, stb..? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kiemelnék egy 2012-ben írt kérdésből válaszokat:

"Ha a rendszer megvan,akkor ehetsz bármit.Nem kell feltétlenül a mára divattá vált "gyurmakajákat" enned."

"Egy kis bátorítás a végére.Én 68 kiló voltam amikor elkezdtem,most 92.Konditeremben soha nem voltam(bár vannak itthon súlyzóim),csodaszereket nem ettem,nem volt külön étrendem.Ettem amit anyám főzött,meg amit találtam. :)"

"Én elég keményen edzettem mindenféle csodaszer nélkül.Egy év alatt híztam 20 kilót,viszont nem vagyok túl formás.Vastagok a karjaim,széles a vállam,dagad a mellem,de nem rajzolódnak ki az izmok."

Viszont mások meg azt mondják, hogy fehérje nélkül nincs építőanyaga a szervezetnek. Tehát, akkor hiába edzenék rendesen, ha reggelire: kenyeret, ebédre: tökfőzeléket, vacsorára megint kenyeret eszek. Egyáltalán nem fejlődök ha nem figyelek oda az étkezésre? És hogy kell lemérnem, hogy nekem jelenleg mennyi fehérje kell? Ha pl 80kg lennék. A testzsírt hogy számoljam ki? Ha 80kg lennék és nem tudom mennyi kg zsír van rajtam.

2020. dec. 7. 20:27
 1/10 A kérdező kommentje:

Küldök 4 képet (4 heti) az iskolánkban kapható étrendről: (azaz 1 hónapban kb ilyet eszünk)

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 7. 20:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó az étrend vagy ne fizessem és vegyek magamnak ebédre valót?
2020. dec. 7. 20:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy ha valaki 1 éve naturálban kondizik és felszed mondjuk 15kg izmot heti 3-4 edzéssel, abból kb 3-4kg az izom elvileg. Akkor az a többi 12kg az zsír? Mivel tömegelést értünk ezzel vagy nem?
2020. dec. 7. 20:41
 4/10 A kérdező kommentje:
A tömegelésnél mit kell érteni? Semmi koxolás, szteroid, stb. nélküli edzésre értettem. Fehérjebevitelesre. Tömegelés van ilyenkor is? 1 év után izmos leszek nem pedig zsíros? Még ha 15kg-ot gyűjtök össze 1 év alatt is?
2020. dec. 7. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Naturálba még fontosabb az étkezés mint cuccal. Ez a sulis kaja kuka, ha formás izomzatot szeretnél. (Max ha erőemelőnek készülsz, de akkor meg 2x ennyi)

Az 12kg valszeg víz meg zsír. Tömegelés alatt megemelt szénhidrátot és zsírt értünk. (De nemmind1 miből) De az olvasottak alapján neked szálkásítani kéne előbb. Rízs, zöldség, csirke, hal, sok víz meg vmi vitamin pakk. 3 óránként kaja. No cukor, no fehérliszt. 4-5× sulyzos edzes plusz felora kardio. Így a leghatásosabb. Ha birod 😉

2020. dec. 7. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, most az a kérdés, hogy baj e ha nem eszel húst, tojást meg ezeket? Az baj.

Az egyél amit akarsz az azt jelenti, hogy ehetsz tojást, túrót, csirkét vagy pulykát fehérjének. Ha 80 kiló vagy kb 140 gramm fehérje kell naponta a megfelelő forrásokból.

Béci 48F Mérnökinformatikus, erőemelő, differnciálegyenletmester.

2020. dec. 7. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:

A középsö sor még elmegy.Gondolom nem brutális mennyiség,de legalább változatos,és van benne hùs.

Rég voltam sulis,nem tudom,hogy lehet e fizetni csak azt,és hogy mennyibe kerülne.

Ahhoz kellene tenned vmi emberhez méltó reggelit,uzsonnát.Otthon pedig egy tartalmas vacsorát.

2020. dec. 8. 06:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Amúgy az nem igaz, hogy cukor mellett ne lehetne fejlődni. Cukor mellett is lehet, viszont akkor legalább hús vagy más fehérjeforrás mindenképpen menjen mellé.

Béci.

2020. dec. 8. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

ok

1. legalább nagyjából tud meg a testzsír százalékodat.

[link]

2. Ha nagyjából megvan a tiszta tömeged azt szorozd be 1,5 ttel ennyi fehérje több mint elég (igazából ennyi sem kell de már ezen is hisztizni fognak). (tehát ha 80 kilóhoz 20% a testzsír százalékod. Akkor 110 nél több nem kell. Ha csak 100 sikerül akkor sem kell pénikolni. )

3.

"Amúgy ha valaki 1 éve naturálban kondizik és felszed mondjuk 15kg izmot heti 3-4 edzéssel, abból kb 3-4kg az izom elvileg. Akkor az a többi 12kg az zsír?"

Ha mindent jól csinálsz akkor ebből lehet (max) 7-8 kiló izom. A többi zsír.

2020. dec. 8. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindegy mit eszel, ha a makrók és a kalória rendben van. Kivéve a cukrot. Azt kerüld
2020. dec. 9. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!