Ha a csirkemell nincs teljesen átsütve hanem még egy picit rózsaszín belül abból lehet baj? Úgy értve valami baktérium ami nincs hőkezelve stb..
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 21:29
1/7 anonim válasza:
Lehet. Csirket nem eszunk nyersen, ahogyan disznot sem.
2/7 anonim válasza:
igen. ne edd meg, süsd át újra
3/7 A kérdező kommentje:
Tehát ez egyedül a marhahúsnál működik?
2020. szept. 14. 22:27
5/7 anonim válasza:
Igen! Volt valami divat is ebből, hogy mindenféle húst mediumon készítettek, beteg lehetsz tőle. Ezt csak a marhahúsnál lehet megcsinálni. (Mondjuk ettől is lett valakinek bélférge de ez elég ritka.)
6/7 anonim válasza:
Én már ettem félnyers húsos gyrost aminek Szent László kórház lett a vége(Campylo), úgyhogy hacsak nem "szuper steril" környezetben tárolod a húst (és vágod le a csirkét), az ajánlott szerintem az átsütés maradjon.
7/7 anonim válasza:
Csirkét soha nem eszünk nyersen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!