Mennyi idő mire elérem a 40cm-es felkart?
Most befeszítve 36cm-es a felkarom, szálkásan, mivel most végeztem a szálkásítással. A tzs-m kb. 12%.
Jelenleg bicepszre és tricepszre is 1-1 gyakorlatot végzek. Bicepszre kétkezes bicepszhajlítást csinálok franciarúddal, ezt most 28kg-mal csinálom, 8 ismétlésekkel.
Tricepszre pedig tricepsz hajlítást csinálok kézi súlyzóval fej mögött, ebből is 8 ismétléseket csinálok, viszont ez csak 18kg-mal megy.
Heti 4x edzek és minden edzés végén csinálok 3-3 sorozatot mind a 2 gyakorlatból, tehát heti 12 sorozatot csinálok bicepszre és tricepszre is.
Szerintetek mennyi idő mire elérem a 40cm-es felkart?
Nem kérek ilyen vicces válaszokat ahol írnak valami napra, percre pontos dátumot, hanem arra lennék kíváncsi hogy körülbelül ilyen szinten ahol most vagyok mennyi idő alatt nő 1cm-t a felkar és így mennyi idő mire elérem a célom.
Értelmetlen válaszok és trollok nem érdekelnek, ha mégis lesznek akkor jelentem őket.
Köszönöm annak aki válaszol a kérdésre.
Értelmetlen kérdésre nem tudunk értelmes választ adni.
Fogalmunk sincs mennyi idő lesz még nagyjából sem. Genetika, étkezés, a tested (amit még te sem ismersz igazán) reakciói stb, ezek mind közre játszanak.
Például én évekig edzettem, de a lábam embertelen kínok közt sem fejlődött igazán, a bicepszem vagy a tricepszem meg hétről hétre látványosan fejlődött.
Csak mert olyat olvastam valahol, hogy havi 1cm-t is növekedhet.
Angol oldalon meg olyat hogy 1 inch-hez, tehát 2,5cm-hez kell 4-6 hónap, ami 1cm-re leosztva 1,5 - 2,5 hónap.
Igazából örülnék neki hogy ha egy olyan július közepére-végére elérném a 40cm-t.
A combméreted mennyi?
Fekve mennyit nyomsz?
Evezés hány kilóval megy?
Ezek kicsivel lényegesebb dolgok,mint a bicepszezés rúddal.
Az egy pitcha gyakorlat a fentiekhez képest.A karjaid is ezektöl fog lényegesen nöni.
Heti 4x edzeni a kart teljesen felesleges, pici izom a tricepsz és a bicepsz is, ráadásul csomó más gyakorlatban kapnak másodlagos terhelést, emellett a gyakorlatokat is érdemes lenne váltogatni időnként. A karnál igaz a leginkább, hogy a kevesebb néha több.
Átlagos genetikával nagyjából 1 év körül elérheted, de rengeteg dologtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!