Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes napi 2000 fekvőtámaszt...

Érdemes napi 2000 fekvőtámaszt megcsinálni? Lehetne ezzel fejlődni?

Figyelt kérdés
Ugye nincs terem, valahogy meg kell oldani, hogy kemény legyen az edzés

2020. dec. 3. 21:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem versenyeztem, csak a magam szórakoztatására csináltam
2020. dec. 7. 21:49
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ahaa értem, elhiszem. Nekem sajnos az nem megy.

Én nemrégen még a Fuji-hegy lábánál küzdöttem meg Soke Teruo Hayashi és Kancho Hideyuki Ashihara nagymesterekkel, természetesen győztem. Most elég rossz, mert a Covid miatt nem tudom elhagyni a Végzet völgyét, már a netem is fogyóban. Ráadásul tesztó az egekben, gyűlnek a fekete medvék, megint leverek egy jól irányzott shuto sakotsu uchival vagy 5 brummadzát, aztán lesz ami lesz.

Legalább éhen halni nem fogok végül.

Azon agyalok, GPP-nek megfelelne-e, ha tsuru ashi dachiból indítanék egy tobi mae gerit az előttem lévő 800 kg-os sziklára, és pozdorjává zúznám.

Képzeld, tegnap sikerült serinted most fog???

2020. dec. 8. 00:16
 23/29 A kérdező kommentje:
Az a tobi mae geri neked SPP lenne, nem GPP
2020. dec. 8. 03:25
 24/29 anonim ***** válasza:
Igazából bedefiniáltam volna ZPP-nek is, de az már a nidan eri vagy esetleg a tobi ushiro geri ala tartozna az Ablak Zsiráfban, esetleg annak utódjában, a Kitekingető Ruhaszárítóköteles Szurikátában.
2020. dec. 8. 07:39
 25/29 anonim ***** válasza:
*geri
2020. dec. 8. 07:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg Te vagy az az "erőemelő" srác, aki zabpehelyliszt fehérjepor kombóval váltja ki az evést, máskor meg sertészsírral akarja a napi kalóriadagját biztosítani?
2020. dec. 8. 07:42
 27/29 A kérdező kommentje:

Dehogy, engem a zab megfosat, nem eszek olyasmit.

Nem értik az emberek, az SPP az a sportpecifikus edzés pl egy erőemelőnek a guggolás, a GPP meg az általános kondíció, pl. a robbanékonyság, gyorsaság, állóképesség, hajlékonyság stb.

Sprintelj fel a Fuji hegyre, az jó lesz GPP-nek

2020. dec. 8. 11:44
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, így már köszi.

(Trollkodáson kívül mondom, tényleg nem tudtam ezt, hogy mi az SPP.)

2020. dec. 8. 11:51
 29/29 anonim ***** válasza:
*így már értem
2020. dec. 8. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!