Rendszeresen edzőterembe járok, nektek is egyre jobban hiányzik a terem?
Mikor Orbán bezáratta a termeket mérhetetlen dühöt, és felháborodást éreztem, mára ez már depresszióba, hiány állapotba csapott át, mintha egy részem elvették volna.
Próbálok házi edzést csinálni, futni, de ez nem pótolja a tényleg ipari kemény edzést.
Ma is felkeltem, és arra gondoltam, hogy milyen király lenne szombat reggel, lemenni a Flexbe, nyomni egy jó edzést, szaunázni, utána kajálni és Chillezni egy jót.
Ehelyett arra kellene rávennem magam, hogy 1 fokba kimenjek aszfalton futni.
Gyűlölöm ezt a teljesen felesleges, teljesen ártalmas intézkedést.
Egész évben lejártam edzeni a hiszti alatt is, és sajnos a szerotologiai tesztem is negatív. Pedig 3-4 különböző terembe jártam, tehát az is ipari hazugság, hogy a termekben kiválóan terjed a vírus.
Orbán döntötte meg a Szovjetunió-t, és Ceausescu-t is miatta végezték ki, sőt nem Horn Gyula, hanem ő vágta át a magyar határ kerítést. Ja, és a berlini falat is Orbán egy kezével bontotta el.
Add vissza szerintem a töri diplomádat.
En vettem magamnak sulytarcsakat es otthon edzek. Ha nagyobb lesz a lakas,akkor hivok egyutt edzeni baratokat csaladtagokat. Ott lesz csiga is meg megtobb suly.
Sajnos meg 4-5 evig huzzak ezt a korlatozosdit,beszeljetek ossze vkivel,akinel elfertek es edzzetek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!