Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan oldjátok meg az edzést...

Hogyan oldjátok meg az edzést a kijárási tilalom alatt? egy jó egész testes szabad testsúlyos gyakorlatra lenne szükségem? Én már 5 éve edzek de nem bírok már itthon ülni egész nap... Félek hogy összeesek

Figyelt kérdés
Valaki mondjon jó gyakorlatokat amiket akár itthon is tudok végezni. Ti miket csináltok?

2020. nov. 25. 23:30
 1/9 terminator9000 ***** válasza:
100%
Keress rá interneten,yutub videót hogy mit tudnál csinálni sajat súlyal🤷‍♂️
2020. nov. 25. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Max hangerőn szól a Natty Anthem, és addig pózolok a tükör előtt, amíg izomlázam nem lesz.
2020. nov. 26. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
kézi súlyok meg saját testsúlyos edzés
2020. nov. 26. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Vannak otthon súlyzóim és teljes testet tolok naponta. Nagyon jól jártam vele, sokkal több időm van terem nélkül a fontosabb dolgokra.
2020. nov. 26. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó vagyok.

Amellett, hogy több az időm, rájöttem gyakorlatkombókra is, amik jobbak mint az eddgiiek. Illetve beszereztem otthonra egy tolóckodót, így ha lesz is terem de én valami miatt otthon edzem, több dolgot tudok és meg is szoktam. Ráadásul így még korábban is edzem, ami megint plusz pont. A legnagyobb az az, hogy nincs lelkiismeret furdalásom, hogy nem bírom megállni járvány helyzetben a konditerembe menést. Jó dolog ez a pihenő. Nem is fogok szerintem azonnal terembe menni, ha nyitnak persze.

2020. nov. 26. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Otthons is lehet jól edzeni testsúllyal van minimális felszereléssel. Persze nehezebb úgy célzottan edzedni eggyes izmokat mint teremben, de nem kivitelezhetetlen.

Ajánlom az Anabolic Aliens csatornát youtube-on. Vannak 5 perces rutinjaik minden felszereléssel minden izomcsoportra

2020. nov. 26. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Rendelj sulytarcsakat guggolashoz meg fej koruli korzeshez. Kettlebelleket is. Nehany kezisulyzot is.
2020. nov. 28. 01:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Anonim te mindenhez is értesz, mindenhol is ott vagy...
2020. nov. 28. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
5 éve edzel és nem ismered a gyakorlatokat? :O 2 egykezessel le lehet edzeni mindent ha muszály.
2020. dec. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!