A Mai koronavirussal kapcsolatos zárások után bezárnak a konditerek is?
1: nem matol ervenyesek a korlatozasok
2: mar volt ez a kerdes, olvass vissza
3: ha fogyatekos vagy OV VIDEOT is megnezheted, ugy talan ertelmezni is tudod, hogy igen...
Mint konditerem tulajdonos fogalmam sincs ezután mi lesz. Édesapámtól örököltem a vállalkozást, ez az egyetlen megélhetésem.
Úgyhogy most nézhetek valami munka után mert így bajba vagyok. Érdemleges támogatás úgyse fog jönni a kormánytól szóval bukócső ez most fiatal, kezdő kisvállalkozóként.
Uuh 4-es részvétem :(
Talán nem lesz szükség arra, hogy 30 nap után is meghosszabbítsák ezt.
#5 Nagyon remélem mindenesetre most a jogosítványomra fogok támaszkodni és megpróbálok ebből keresni valami megélhetést.
Talán valahova felvesznek (pl GLS)
#7 jaja, az lesz.
Vége lesz ennek a helyzetnek szerintem ki is tanulok valami szakmát mert ilyen esetekben bizony nagyon kapóra jönne.
Vérlázító az egész! Fél évnyi kőkemény munkával végre normális bicepszem és lábizmom lett, de most hetek alatt el fogok petyhüdni gyönyörűen, oda a becsületes melóm gyümölcse, csak mert néhányan kihisztizték a világ bezárását egy kis influenzaszerűség miatt!
Hagyni kéne az egészet végigvonulni! Aki nem ad magára, nem mozog, csak iszik, cigizik, meg minden sz@rt összezabál, az így járt, ilyen a természetes kiválasztódás, ilyen a természet! Az állatvilágban van tán oltás? A f*szt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!