Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fitness labdaval lehet sulyzos...

Fitness labdaval lehet sulyzos edzest vegezni vagy inkabb csak artok magamnak?

Figyelt kérdés

Szeretnek egyszer beszerezni egy osszecsukhato fekvenyomo padot, viszont hely es penzhiany miatt egyenlore erre nincs lehetosegem. Itthon szoktam edzeni, illetve el szeretnek kezdeni sulyzos edzest vegezni, hogy jobb legyen az eronletem a sportban (kosarlabda).

Varjak ezzel vagy tudom a labdaval helyettesiteni a padot? Termeszetesen nem nagy sulyokkal es szabalyosan vegeznem a gyakorlatokat. Koszi a segitseget!

2020. nov. 25. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
fitness labdán eleve nem tudod szabályosan végezni a gyakorlatot, itt már meg is bukott az elméleted.
2020. nov. 25. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
eg baromi veszélyes ha kicsúszik a hátad alól.
2020. nov. 26. 08:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyire tudnál az izmokra koncetrálni miközben tartod az egyensúlyod. Ártani nem árt, ha nem esel el, de nem olyan hatékony.
2020. nov. 26. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyel vmi hosszabb hokedlit hasznaltan,amit az agy ala tehetsz.
2020. nov. 28. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább ne.
2020. nov. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!