Feherje fogyasztasanal tapasztaltatok égő érzést vizeleskor?
10#
Erről beszéltem.Már eleve köztudott,hogy az orvosok nagy resze rosszallóan nézi a testépítést.Sőt volt valahol egy statisztika,hogy egy csomó háziorvosnak halvány fogalma sem volt a feherjekeszítmenyekről,azt hitték doppingszer van benne.Ez azért elég gáz.
Hiába vitatkozunk itt a savassagról,erről,meg amarról.
Addig míg nem voltál vizelet, vervetelen,rendes vizsgálaton,ezek csak feltételezések.
Szamos oka lehet annak,hogy csíp vizeleskor.Itt valaki irta lehet ez akár egy húgyuti enyhe fertőzés is.Én nem ertek hozzá és az urológusoddal ellentétben talalgatni meg nem akarok.
Jah hogy most meg már nem érdekel a dolog amikor be lett bizonyítva hogy nem neked van igazad és a hús az igenis savasít.
Természetesen egyikünk sem orvos, de ami eszünkbe jut hogy okozhat ilyet azt leírjuk. Ez nem baj, a te állításoddal ellentétben, amivel leszólást valakit aki tudja hogy a hús savasít. Te rosszat állítasz de amikor bebizonyítás nyer a dolog már nem érdekel, és jössz egy ezer éves dogmával hogy, az orvosok szerint a fehérjepor az dopping. Szánalmas ez a viselkedés amit itt művelsz jelenleg.
15#
Nekem semmit se kellett bebizonyítanod,mivel en nem állítottam semmit.Bizonyara összekevertél valaki mással.
Béke haver!
3# voltam.
Látom szét lettem pontozva, szóval legyen, belemegyek, kritikán aluli a csoport tudása. (Akinek nem inge.. na midn1 is.)
Teljesen mindegy, mit eszel. A szervezetet NEM LEHET lúgosítani, sem savasítani! Nincsen lúgosító víz, nincsenek lúgosító ételek, és nincsenek savasító ételek.
A szervezet folyadéktereinek vegyhatása (pH-értéke) igen szigorúan szabályozott rendszer. Erre azért van szükség, mert a pH bármilyen irányú eltolódása lehetetlenné teszi az enzimek megfelelő működését, így a sejtszintű életfolyamatokat. A vegyhatás mind a sejteken belül, mind a sejtek közötti folyadéktérben viszonylag szűk határok között ingadozhat (ez az artériás vér esetében 7,35 és 7,45 között mozoghat). A pH állandóságát többszörös puffer rendszerek biztosítják (a vérben a legfontosabb a szénsav-bikarbonát, de jelen van a plazmafehérjék haemoglobin-, illetve a foszfát-ionok biztosította puffer is).
De aztán most már pontozástól független sem érdekel. akit érdekel, és nem egy idióta, az utána tud nézni, a többi meg úgyis hajthatatlan.
Források:
Úgy gondolom, hogy egy fokkal hitelesebb a webbeteg, mint holmi tgy-magazin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!