Ha a lipton ice teák közül a zöld teából megiszok egy üveggel, akkor elkezdek remegni és hányingerem lesz. Olyan mintha túl sok koffein lenne benne.
És érdekes, hogy a barackos lipton ice tea nem okoz ilyet nálam, de az nem zöld.
Elmeleti informaciokra nincs szuksegem, azokat mar ismerem. Csak tapasztalatok erdekelnek. Nem erdekel sem az elmelet sem a Lipton.
Az erdekel, hogy aki zold teat fogyaszt/fogyasztott rendszeresen, arra milyen hatassal volt/van.
Lipton zöld tea? :) Majd nézd már meg hány százalék teát tartalmaz, amit te teának hiszel, mert szerintem 3% alattit maximum.
Én gyerekkorom óta earl greyt ittam, erre szoktattak. Most egy fél éve váltottam zöld teára és szerintem azóta nem vagyok annyira savas. Előtte nagyon gyakran égett a gyomrom és azt találtam h a fekete tea eléggé savasít. Mást úgy nem tudnék kiemelni.
Koszi valaszokat. :) Meg irjanak masok is!
Utolso valaszolo: Abban egyetertesz velem, hogy a zold tea nem finom?
Most is amint itt ulok azt iszom, de nekem nem izlik. Olyan keserus ize van. Mennyit ittal/iszol naponta? En egy fel litert.
Tianran Lucky Clover. Siman iszom, nem finom, olyan semmilyen, picit keserves, csak az allitolagos jo hatasaert iszom.
Elmondanad megis, hogy rad milyen hatassal van...? Mert en ezert irtam ki a kerdest, engem a hatasa erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!