Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés ugye nem a csórók...

Testépítés ugye nem a csórók sportja?

Figyelt kérdés

Már hobbi szinten sem, profiknál meg pláne nem az. Egyik magyar profi testépítő mondta hogy csak a havi kajapénz neki 300.000 Ft !!!!!

AZTAK*RVA!!!!!!

2020. nov. 15. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Helyesírási hibákér bocsáss meg drága Bécim, te is tudod hogy nagy ujjakkal milyen nehéz gépelni. Nézd el legyél szíves a másik kérdésnél is.
2020. nov. 16. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

Meg sem lep, hogy szerinted a magkezdemény az a csira. :D

Miért vársz oda bárkit is? Segíteni kell takarítani?

2020. nov. 16. 18:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia Joci

Fogyás rám férne, de szerinted akkor az erőből mennyi maradna?

nyáron szoktam diétázni, t4 nyomok egy dobozzal, 15-20 kg lemegy, de nyár végére arányosan vissza is megy.

Azért egy ibizai diszkóban, nem 100 kg cérnametélt emberek kellenek.

Kollegáim között középszerű vagyok, rengeteg erőemelő jár ide 150 kg feletti testsúllya melózni kidobóként.

Némelyik elég híres, mert különféle erőember versenyeken indulnak.

Igaz a növire otthoni gyári melóval nem lenne lové.

Béci

2020. nov. 16. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Lerántja úgy a zsírt egy doboz, hogy rossz nézni, lóg rajtam minden izompoló.
2020. nov. 16. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Tévedésben élsz Bécikém, teljesen jól csinálod. Azért lóg rajtad az izompóló, mert fogytál. Nyilván nem lesz jó rád a korábbi 10 XXL-es póló, ha fogytál 50kg-ot. Az izompólót amúgy nem ajánlom, ahhoz jól kell kinézni.

Jól csinálod eddig, még egy 20kilót ledobsz és már meg is van az alap. Utána elkezdhetsz tömegelni, addig is egy heti 3 napos teljes testes átmozgató edzést ajánlok neked, legalább 3 hónapig. Ez azért jó, mert a kezdőket ez megtanítja a gyakorlatok helyes kivitelezésére és előkészíti az izmaidat. Ajánlom hogy fogadj fel magad mellé egy edzőt, aki segít és kijavít ha valamit rosszul csinálsz.

Üdvözlettel: Joci

2020. nov. 16. 18:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia Joci!

Fejlődni már nem nagyon szeretnék mert ha teremben guggolok is 300 kg-val, elég kevés súly marad, ha még van lenn egy két ilyen erőember mint én.

2020. nov. 16. 18:57
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Na most figyelj, ha lefogysz 80kg-ra, az azt jelenti hogy leadtál majdnem 70kg-ot. Akkor máris csak 230kg-mal guggolsz, innen lehet majd fejlődni.
2020. nov. 16. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:

9-es, 10-es ha valòban ekkora kemény, zorall srácok vagytok, láthatnánk képet a formátokròl?

Nekúnk, magkezdeményeknek jòl jönne az inspiráciò.:)))

2020. nov. 17. 00:18
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Jajj a Béci nem küld soha, tudod ő , nem bizonyítani van itt, nem meleg, stb. A szokásos :)
2020. nov. 17. 06:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja, persze gondoltam hogy abból nem lesz semmi. Szóval szokásos gyk-s trollok, értem...
2020. nov. 17. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!