Testépítés ugye nem a csórók sportja?
Már hobbi szinten sem, profiknál meg pláne nem az. Egyik magyar profi testépítő mondta hogy csak a havi kajapénz neki 300.000 Ft !!!!!
AZTAK*RVA!!!!!!
Nem értettem soha sem ezt a mentalitást..
Kajálni pl akkor is kell, ha nem edzel.. Meg nem is kötelező mindenből a legdrágábbat venni. Túl van értékelve ez a táplálkozás, nem kell minden nap bélszínt enni
Megint egy toposz.
Itt egy masik:
A biciglisek sportja sem a csóróke.Egy jó bringa több milla.
Nekem havi 1000-1500 euró megy el növire inzulinra.
Évek óta tolom.Előtte anabolikák mentek, azokra havi 500-1000 euro között ment el.
Mellé csak vitaminok és fehérje ment, meg jó minőségű kaja, ami szintén elég sokba volt min havi 500 euro.
Nem magyarban élek, de jelenleg itt vagyok, amúgy ibizán élek évi 7-8 hónapot, attól függ mikor nyitnak a klubbok.
majdnem 15 éve ott melózok kidobóként, sokat lehet keresni, de sok el is megy, cuccra, ottani nőkre.
Néha írok ide, mikor unalom van, főleg most, mert nem mindig lehet edzeni sem, ilyenkor haverokkal xbox megy, de most mást nem nagyon lehet csinálni.
Béci48F
197cm
147kg
kar 55cm
#7 sajnos nagyon elhízott vagy, 147kg. Nem gondolkoztál még azon hogy fogyni kellene?
Vagy nem tudom lehet azt hiszed hogy ez jó dolog, mert a kar méretedet is odaírtad, de öreganyámnak is ennyi, igaz ő csak 130kg.. szóval a helyedben elgondolkoznék hogy miként tovább, meg mit akarsz az élettől
Szia nyolcas, ugyanaz vagy mint a másik kérdésnél a hármas, ide is válaszolok neked.
Véletlen leesik a szappan, felveszed?
Kétlem hogy drága öreganyád 300 kg ba beletud guggolni, vagy 280 kg-t 6szor feltud húzni.
Ha nyit a kátlör debrecenben várlak ahogy a többi magkezdeményt(csíra) is.
#9, 300kg szép szám, meg ha abból levesszük a testsúllyodat a 147kg-ot, akkor is jó ilyen hájasan nagyjából 150kgmmal a válladon guggolni.
De akkor is ez egészségtelen, szerintem egy fogyás rád férne. Igaz ha lefogynál nem biztos kidobónak jó lennél, mert most ha nem tetszik valaki akkor csak beállsz az ajtóba aztán az nem tud tőled bejönni, de ha lefogynál jobb lenne neked is, talán valami rendes munkahelyet is találnál magadnak.
Üdevözlettel:
Joci34F
187cm
96kg
IQ 250
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!