Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő kollégák! Mi a...

Testépítő kollégák! Mi a véleményetek arról hogy bezártak a termek egy influenza miatt?

Figyelt kérdés

Az erős fennmarad, a gyenge elhullik.

Az élet így működik.

Miért kellenek ezek a korlátozások? Normálisan felkellett volna készíteni az egészségügyet aztán menjen tovább az élet.

2020. nov. 13. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Jogászként hadd adjak egy ingyen tanácsot: amit Te ajánlasz, az az államilag asszisztált népirtás.
2020. nov. 13. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Dühöngök emiatt
2020. nov. 13. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem unod, Jozsika?

@valaszolok: ne etessuk a trollt, kerem.

2020. nov. 13. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem hallottam influenzajárványról.
2020. nov. 13. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Vicces a szenvedésed.
2020. nov. 13. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Elég szánalmas már ez a vergődés.
2020. nov. 13. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

A fidesznek sosem volt célja a normális egészségügy,mivel ez szociális intézkedés lenne,ami alapjaiban szemben áll a fidesz nézeteivel.

Amit meg te írsz az meg az átlag proli igénye lenne,mert végülis leadózod a fizud 52%át,majd a boltokban is fizetsz vásárláskor 27% áfát minden után,így elvárnád,hogy ha beteg vagy,akkor gyógyítsanak már meg ennyi pénzért.Na az ilyesmire magasról tojik a fidesz.Nem vagy a felső közép része aki képes finanszírozni magának a magán eüt?Akkor nem vagy életképes és meg sem érdemled a kezeléseket.Ez a fidesz.

Az ő céljuk az volt,hogy az eüt átvigyék fokozatosan magán intézményekbe.Ez az igényük most is él,csak ugye most beütött a tré.

2020. nov. 14. 03:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, te erős, vagy gyenge vagy?

Kapd el ezt a devlát és ne kezel(tes)d magad, ha erős vagy akkor fennmaradsz, ha gyenge, akkor elhullasz.

2020. nov. 14. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kibéreltem 2 cimborámmal egy lakást az egyik budapesti edzőterem fölött. A lépcsőházban kiragasztottuk csomó plakátot hogy felújítás, burkolás lesz a lakásban így hangos lesz. Átfúrunk a födémen a terembe, igazából már van egy ember méretű lyuk csak az a baj hogy a betonvasak között nem tudtunk lemászni, elvágni meg nem akarom mert statikai problémát okozhat. Most elkezdtünk fal mellett fúrni közép tájon, meg vettem egy fémkeresőt így kb. meg van hol fogunk átférni. A lehullott sitt miatt nem szóltak, egy 5m-es műanyag csövön keresztül felporszívóztuk felülről. Szerintem kedden már tudunk edzeni. Nem idegeskedni kell, hanem megoldást találni a problémákra gyerekek... Fel kell nőni a feladathoz!
2020. nov. 15. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
En meg kiberelek egy edzotermet es kiirom ,h felujitas lesz. Lepapirozom az ablakokat es edzunk.
2020. nov. 15. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!