Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a petícióról,...

Mit gondoltok a petícióról, miszerint nyissanak újra a termek?

Figyelt kérdés

a www.peticiok.com oldalon van a legfrissebbek közt egy petíció, miszerint kellenek a termek, még ha szigorúbb nyitvatartás szerint is. Ti mit gondoltok róla?

Egész pontosan:

[link]

2020. nov. 11. 19:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
48%
Láttam pár videót lesúlyozva fekvőzős-guggolós-húzódzkodós csávóról, ne kérdezd a nevét! Elég durván tolja súlyok nélkül, mintha filmtrükk lenne. Tán nem annyi egy testre pakolós súlykészlet, mintha komplett edzőtermet akarnál berendezni.
2020. nov. 16. 15:14
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintetek így 1 hónap alatt le tud épülni az izom? Vagy mit lehetne csinálni? :/
2020. nov. 16. 18:41
 33/36 anonim ***** válasza:
2020. nov. 16. 18:48
 34/36 anonim ***** válasza:
48%

Nah, #31 vagyok, ez a szemétláda volt az: https://www.youtube.com/watch?v=Fbgp0AT4Pk0

Tudom-tudom. De akkor se rád fogadnék, ha vállalnál vele egy ujjcsavarást. :)

2020. nov. 16. 21:28
 35/36 anonim ***** válasza:
Lol a testépítés meg az otthoni bóhóckodás, futkározás, kapálás nem ugyanaz a sport... mond egy focistának h edzzen otthon a panelba kb ugyanaz. Vagy akkor a focit meg a tobbi szart is tiltsák be. Nem mozogni akarunk meg elfáradni, hanem izmot építeni. Egy haladó nem tudja tartani magát otthon ha nincs terme. Remélem kinyit minél hamarabb. Nekünk az az otthonunk.
2020. dec. 3. 08:57
 36/36 anonim ***** válasza:

"Lol a testépítés meg az otthoni bóhóckodás, futkározás, kapálás nem ugyanaz a sport... mond egy focistának h edzzen otthon a panelba kb ugyanaz. Vagy akkor a focit meg a tobbi szart is tiltsák be. Nem mozogni akarunk meg elfáradni, hanem izmot építeni. Egy haladó nem tudja tartani magát otthon ha nincs terme. Remélem kinyit minél hamarabb. Nekünk az az otthonunk."

Igen csak néha talán hanyagolni kéne az otthonunkat, ha olyan a helyzet. Ezt nem érted meg.

2020. dec. 4. 21:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!