Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a petícióról,...

Mit gondoltok a petícióról, miszerint nyissanak újra a termek?

Figyelt kérdés

a www.peticiok.com oldalon van a legfrissebbek közt egy petíció, miszerint kellenek a termek, még ha szigorúbb nyitvatartás szerint is. Ti mit gondoltok róla?

Egész pontosan:

[link]

2020. nov. 11. 19:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
39%

"Kérdezem én azoktól az okos emberektől akik az edzőterem bezárása mellett állnak hogy mit gondoltok az otthonlét pláne akik kis lakásban laknak jót tesz az izületeknek? A mozgáshiány életmód az jót tesz a szervezetnek vagy az hogy ne vezetjük le a stresszt mondjuk sportolássál? A sport az edzés az pont hogy egészséges és az immunrendszert erősiti és akik családi házban laknak nyilván megtudják oldani azt hogy otthon edzenek na de aki panelban az meg futopadot sem tud odatenni mert hangos. Hidegben nem lehet futni kint."

Mindennap futok kint abban a baromi nagy hidegben. Kicsit gondolkozni kéne, hogy hogyan lehetne mozogni a termen kívül. A gondolkozás nem az erősségetek ugye?

2020. nov. 15. 21:51
 22/36 A kérdező kommentje:
Szoval jo otlet megfazni egy esetleges korona fertozes elott.
2020. nov. 15. 23:30
 23/36 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező nagyon régóta futok a hidegben is, nem vagyok megfázva.
2020. nov. 15. 23:55
 24/36 anonim ***** válasza:
11%
Viszont cserébe nem fertőzhetek. :)
2020. nov. 15. 23:55
 25/36 anonim ***** válasza:
24%
Bár remélem el se kaptam.
2020. nov. 15. 23:56
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"nem fertőzhetek"

Miért ne fertőzhetnél?

2020. nov. 16. 00:03
 27/36 anonim ***** válasza:
48%
Például azért utolsó, mert egyedül futok. Egy teremben van kit megfertőzni, futás közbe nem.
2020. nov. 16. 00:53
 28/36 anonim ***** válasza:
68%
Honnan szerezzek ennyi súlyt? Aki komolyan vette az edzőtermet, annak ez nagyon rossz. Persze, lehet mozogni máshogy is, de nem ugyanaz
2020. nov. 16. 02:24
 29/36 anonim ***** válasza:
26%
Nem is mondta senki, hogy ugyanannak kell lennie. Az ember egyik leghasznosabb tulajdonsága az, hogy alkalmazkodni tud a megváltozott korulmenyekhez.
2020. nov. 16. 05:32
 30/36 A kérdező kommentje:

De mi van, ha en nem akarok futni? Mert engem a futas hidegen hagy, megmondom az oszintet. Na meg izomtomeg megtartas sem lesz az igazi edzes nelkul, de azert kombinaljuk meg egy futassal.

Nem is tudom. Jobb otlet esetleg?

2020. nov. 16. 07:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!