Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a petícióról,...

Mit gondoltok a petícióról, miszerint nyissanak újra a termek?

Figyelt kérdés

a www.peticiok.com oldalon van a legfrissebbek közt egy petíció, miszerint kellenek a termek, még ha szigorúbb nyitvatartás szerint is. Ti mit gondoltok róla?

Egész pontosan:

[link]

2020. nov. 11. 19:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
51%
Ha valaki annyira egészséges életmódot akar az emberekbe verni, miért nem ösztönöz otthoni edzésre? Aki eddig sportolt, sportolhat otthon is. AKi meg nem, neki meg ez az 1 hónap mindegy. Olyan ciki a sok kamu, csak azért, hogy kinyithassanak és folyjon nekik a della. Ultragáz.
2020. nov. 12. 00:55
 12/36 A kérdező kommentje:
Viszont aki sportolt, annak egy honap kihagyas sok, aki meg eddig nen sportolt, ugysem moost fogja elkezdeni, abban egyet ertek. Ha valaki eddig edzett, az otthonu bohockodassal nem helyettesitheto.
2020. nov. 12. 09:16
 13/36 anonim ***** válasza:
52%
Nem muszáj csak bohóckodni. Komolyan venni is lehet.
2020. nov. 12. 09:25
 14/36 anonim ***** válasza:
52%

Nem tekintem sportnak a mesterséges izomnövelést!

Amit nem lehet természetes körülmények között, valódi sporttevékenységgel karban tartani, az NEM sport!

2020. nov. 12. 11:23
 15/36 anonim ***** válasza:
47%

"Viszont aki sportolt, annak egy honap kihagyas sok, aki meg eddig nen sportolt, ugysem moost fogja elkezdeni, abban egyet ertek. Ha valaki eddig edzett, az otthonu bohockodassal nem helyettesitheto."

Kedvesem én 7 éve eddzem, otthon is edzettem fél évet folyamatosan. Tudod, hogy mi a titkom? Én fel tudom fogni a helyzetet nem úgy, mint te. :D

2020. nov. 12. 13:24
 16/36 A kérdező kommentje:
Logikus magyarazat, jo ervek.
2020. nov. 12. 14:03
 17/36 anonim ***** válasza:
64%
Kérdezem én azoktól az okos emberektől akik az edzőterem bezárása mellett állnak hogy mit gondoltok az otthonlét pláne akik kis lakásban laknak jót tesz az izületeknek? A mozgáshiány életmód az jót tesz a szervezetnek vagy az hogy ne vezetjük le a stresszt mondjuk sportolássál? A sport az edzés az pont hogy egészséges és az immunrendszert erősiti és akik családi házban laknak nyilván megtudják oldani azt hogy otthon edzenek na de aki panelban az meg futopadot sem tud odatenni mert hangos. Hidegben nem lehet futni kint.
2020. nov. 14. 09:22
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

"az otthonlét pláne akik kis lakásban laknak jót tesz az izületeknek?"

Az ízületeknek fogalmuk sincs arról, hogy kis vagy nagy lakásban mozgatja-e őket a tulaj. :)

"A mozgáshiány életmód az jót tesz a szervezetnek"

Nem. De mozogni akárhol is lehet.

"vagy az hogy ne vezetjük le a stresszt mondjuk sportolássál?"

Máshogy is le lehet azért vezetni. Pl. azzal, ha nem egyedül sportolunk, hanem másokkal együtt töltjük az időnket. De millió más módon is. Mindenkit más és más kapcsol ki. Van, aki olvasni szeret, van, aki főz, megint másoknak meg az a totál jó kikapcsolódás, stresszlevezetés, ha számítógépes játékokat játszanak. Persze, a sport is jó, de nem csak az jöhet szóba, ha stresszmentesítésről van szó.

"akik családi házban laknak nyilván megtudják oldani azt hogy otthon edzenek na de aki panelban az meg futopadot sem tud odatenni mert hangos."

https://www.youtube.com/results?search_query=edzés+otthon

2020. nov. 14. 09:33
 19/36 anonim ***** válasza:
68%
Hol lehet szerinted mozogni a szabadteren kivűl ahol vannak súlyzók és egyéb más sporteszköz? Pontosan mindenki másképp vezeti le a stresszt én például edzéssel szoktam éa egy 50 nm panellakásban nehezen megoldható a mozgásban gazdag életmód.
2020. nov. 14. 09:44
 20/36 anonim ***** válasza:
26%
Nem kellenek ahhoz súlyzók meg egyéb sporteszközök, hogy az ember mozogjon. Nézd meg a linket!
2020. nov. 14. 09:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!