Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől fáj a nyakam, csuklyám?

Mitől fáj a nyakam, csuklyám?

Figyelt kérdés

Hali többször előjött már a fájdalom. Voltam röntgenen mikor azthitték, hogy sérv. Kiderült, hogy nemaz. Voltam 3 dokinál. Egyikse mondott semmi értelmeset. Jártam sportmasszörhöz is, de az se ért semmit. Próbáltam minden krémet kb. Sport krémeket, flektort, voltarent, feketenadálytőt.. mint a testápoló... pár havonta előjön és van hogy hetekig fáj. Olyankor alig mozog a nyakam/csuklyám és majd bes*arok. Mint most...

10 éve edzek "nagy súlyokkal" 68kg vagyok 168cm az alapgyakorlatok 120kg körül mennek 6-8as szériába. A szabályossággal nincs gond. Versenyzőkkel edzek.

2020. nov. 5. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Mi az a csuklya? 😳
2020. nov. 5. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Gratulálunk 1-es. :)
2020. nov. 5. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet porckopás, ha maga a csont/gerinc faj
2020. nov. 5. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
SCM izom fáj?
2020. nov. 5. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlok pár kenőcsöt.Petra rosemary gel ,törpefenyő krém/olaj.Érdemes lenne pihentetni és nyújtó gyakorlatok at csinálni vagy gyógytornász.
2020. nov. 5. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
amikor fáj edzel ?
2020. nov. 5. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Mri szerint nincs kopás vagy bármi.

Nem az scm izom fáj, hanem a trapéz. Mintha be lenne gyulladva vagy csípődve és nehezen tudom forgatni a fejem.

Milyen gyakorlattól lehet? Kötött pályás mell/vall gepre gyanakszok. Szinte mindíg szabad súllyal edzek, ritkán gép (elég nagy súllyal..) de túl kötöttnek érzem, (sokszor csak ugy férek bele a géppbe ha az edzőtársam "kihúzza az elsőt, guggolásnál is alig érem el a rudat. Rohadt nagy és elég merev a vállam. okozhatja az?

2020. nov. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!