Mitől fáj a nyakam, csuklyám?
Hali többször előjött már a fájdalom. Voltam röntgenen mikor azthitték, hogy sérv. Kiderült, hogy nemaz. Voltam 3 dokinál. Egyikse mondott semmi értelmeset. Jártam sportmasszörhöz is, de az se ért semmit. Próbáltam minden krémet kb. Sport krémeket, flektort, voltarent, feketenadálytőt.. mint a testápoló... pár havonta előjön és van hogy hetekig fáj. Olyankor alig mozog a nyakam/csuklyám és majd bes*arok. Mint most...
10 éve edzek "nagy súlyokkal" 68kg vagyok 168cm az alapgyakorlatok 120kg körül mennek 6-8as szériába. A szabályossággal nincs gond. Versenyzőkkel edzek.
Mri szerint nincs kopás vagy bármi.
Nem az scm izom fáj, hanem a trapéz. Mintha be lenne gyulladva vagy csípődve és nehezen tudom forgatni a fejem.
Milyen gyakorlattól lehet? Kötött pályás mell/vall gepre gyanakszok. Szinte mindíg szabad súllyal edzek, ritkán gép (elég nagy súllyal..) de túl kötöttnek érzem, (sokszor csak ugy férek bele a géppbe ha az edzőtársam "kihúzza az elsőt, guggolásnál is alig érem el a rudat. Rohadt nagy és elég merev a vállam. okozhatja az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!