Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire jellemző egy teremben...

Mennyire jellemző egy teremben, hogy azt figyelik, ki mekkora súlyokkal edz?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 15:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Szerintem nem jellemző, de ez helyfüggő. Az emberek többsége saját magával és edzésével foglalkozik, nem azt figyeli hogy te 20 vagy 30 kilót emelsz. :)
2020. nov. 1. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt figyelik hogy a gyakorlatot hogy csinálod nem a súlyt, de egyébként a többség magával van elfoglalva. Természetesen minden teremben vannak dróton ülő verebek, akik másokat bámulnak.
2020. nov. 1. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha voltál már edzeni, mondj egy esetet, ahol te azt figyelted, hogy mennyivel edz ő. inkább mindenki csak azt hiszi, hogy mindenki azt figyeli :D Kivéve felhúzásnál, meg fekvenyomásnál. ott van, hogy rá szoktam számolni, h mennyivel húz az állat. xd
2020. nov. 1. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a technikát figyelik, mert messziről ordít egy szabálytalanul végzett gyakorlat túl nagy súlyokkal, az nevetséges.
2020. nov. 1. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
A többség magával van elfoglalva, viszont kisebb nagyobb mértékben figyelik a másikat is.
2020. nov. 1. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről néha oda-oda sandítok, ha valaki látványosan erőlködik vagy látványosan rossz formával csinálja a gyakorlatokat.
2020. nov. 1. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Én mindig nézelődtem, de még 1 embert sem nevettem ki mert kis súllyal edzett volna.
2020. nov. 1. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Ritkán megnézem, ami azt jelenti hogy csak 1-2 másodpercre oda nézek aztán kb soha többet, mert bővebben nem érdekel.

-Akkor ha valaki rettenetesen nagy súllyal dolgozik és szimplán kíváncsi vagyok.

-Akkor ha valaki ugyan azt a gyakorlatot végzi mint én és ilyenkor kicsi összehasonlítás, egó emelés miatt rávet a kíváncsiság.

2020. nov. 2. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
En egy kiemelkedoen massziv fizikumot mindig megnezek hogy edz, nem csak a sulyt hanem a komplett edzeset vegig kovetem fel szemmel. Azoket is akik nem sablon edzest kovetnek. Azoket is akik relative erosek. Sok jo gyakorlat parositast, szuper es triszettet meg edzes felepitest lehet latni.
2020. nov. 2. 20:12
 10/11 anonim válasza:
Figyelnek,de aki kinevet,megtehet egy szivességet...
2020. nov. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!